Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #1 Toptan kaliteli t-shirtler alıp Dolap, Shopier gibi sitelerde satmayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2025
Toptan kaliteli t-shirtler alıp Dolap, Shopier gibi sitelerde satmayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 17 Nisan 2025 #2 Samet Toğrul dedi: Toptan kaliteli t-shirtler alıp Dolap, Shopier gibi sitelerde satmayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Dolapta komisyon acayip fazla. Shopier, gardrops daha mantıklı olacaktır.
Samet Toğrul dedi: Toptan kaliteli t-shirtler alıp Dolap, Shopier gibi sitelerde satmayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Dolapta komisyon acayip fazla. Shopier, gardrops daha mantıklı olacaktır.
Samet Toğrul Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #3 nemye dedi: Dolapta komisyon acayip fazla. Shopier, Gardrops daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapacağım hocam teşekkür ederim.
nemye dedi: Dolapta komisyon acayip fazla. Shopier, Gardrops daha mantıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapacağım hocam teşekkür ederim.