Dolap vs Sahibinden Param Güvende

sistemdeneme

Hectopat
Merhaba. Ben yurt dışı 15 Pro Max alacağım fakat sonuçta bu uygulamalardan alırken güven sorunu yaşıyorum. Sizce hangi uygulama daha iyi destek verir ve eğer ürün geldiğinde kutudan başka bir şey çıkarsa yardımcı olur?

Sahibinden Param Güvende'yle alışveriş yapmadım fakat dolapdan çok alışveriş yaptım dolapda bir sıkıntı çıkmadı sahibinden de de çıkacağını sanmıyorum gerçi.

Dolapta bu tür sorun yaşayanlar oldu. Daha doğrusu satıcı telefonu müşteriye gönderiyor, müşteri iade ile farklı bir düşük model telefon geri yolluyor. Dolap hiç bir şekilde satıcıya destek olmuyor. Farklı bir forum sitesinde satıcının açtığı konuyu okumuştum. Dolap çok ilgilenmiyor bu sorunlar ile. Sahibinden daha güvenli geliyor nedense. Her iki sitende bir çok alış ve satışım olmuştur benim başıma gelmedi.

Dolapta bu tür sorun yaşayanlar oldu. Daha doğrusu satıcı telefonu müşteriye gönderiyor, müşteri iade ile farklı bir düşük model telefon geri yolluyor. Dolap hiçbir şekilde satıcıya destek olmuyor. Farklı bir forum sitesinde satıcının açtığı konuyu okumuştum. Dolap çok ilgilenmiyor bu sorunlar ile. Sahibinden daha güvenli geliyor nedense. Her iki sitende birçok alış ve satışım olmuştur benim başıma gelmedi.

Ben ürün elime geldiğine farklı bir telefon veya kutunun boş çıkmasından korkuyorum bu durumda kargoyu açarken video kaydım olsa ilgilenirler mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı