Dolap vs. Sahibinden vs. Letgo

mirzamustafakaan

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle ben Dolap'tan yurt dışı telefon almak istiyorum. Güvenilir satıcı ve süper satıcı rozeti var alacağım kişide. Telefon bana geldiğinde hatalı olursa, sorunlu olursa bunu iade edebilir miyim? Dolap yardımcı oluyor mu? Ya da bu konuda yardımcı olan en iyi uygulama nedir? İlk defa bu tarz uygulamalardan alışveriş yapacağım. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Bu konu hakkında beni bilgilendirir misiniz? Bu arada almayı düşündüğüm kişinin 104 tane satışı var, 5 yıldızı var. Akrabasına aldırıp puan biriktirme, yıldız biriktirme gibi şeyler yapamazlar değil mi? İyi günler, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:

Aslinda aliciyi en cok koruyan sahibinden cunku kosulsuz sartsiz iade yapabiliyorsunuz dolap saticidan yana biraz daha sahibinden ile temiz bir ürün bulup alabilirseniz en guvenilir yontem olacaktikr urunu bozup iade etseniz bile paraniz iade geliyor.

Param Güvende ile alırsan sahibinden en iyisi. Keyfi olarak iade edebilirsin.

Gerçekten mi peki Param Güvende sistemi için extra para ödeme oluyor mu?

Ürünün fiyatına göre hizmet bedeli değişiyor ama verdiğin paraya değer tamamen alıcının lehine çalışan bir sistem.

Peki ne kadar bir ödeme oluyor 45.000₺ ye mesela bilginiz var mı acaba ayrıca iade ettiğimde iade olunca Param Güvende'ye yaptırdığım parayı da ödüyorlar mı?

Peki ne kadar bir ödeme oluyor 45.000₺ ye mesela bilginiz var mı acaba ayrıca iade ettiğimde iade olunca Param Güvende'ye yaptırdığım parayı da ödüyorlar mı?
Satın al tuşuna basınca ödeyeceğin komisyon çıkıyor. Komisyon olduğu için iade ettiğinde o parayı geri alamazsın. Komisyon sayesinde rahatça iade edebiliyorsun ürünü çünkü.

Satın al tuşuna basınca ödeyeceğin komisyon çıkıyor. Komisyon olduğu için iade ettiğinde o parayı geri alamazsın. Komisyon sayesinde rahatça iade edebiliyorsun ürünü çünkü.
Tamam çok teşekkür ederim

Ürünün fiyatına göre hizmet bedeli değişiyor ama verdiğin paraya değer tamamen alıcının lehine çalışan bir sistem.

Evet ekstra komisyon alıyor hem satıcıdan hem de alıcıdan ondan dolayı çoğu kişi yanaşmıyor mantıklısıda o bence ben niye malımı paramı görmeden göndereyim başkasına.

Evet bir miktar ek para oduyorsunuz tam olarak orani bilmiyorum da cok yuksek bir miktar degil verdigi guvene degecek bir para.

Hocam bir sorum daha olacaktı kaç gün içinde Param Güvende ile iade edebiliyorum bakıyorum da göremedim 1 hafta içinde mi iade etmem gerekiyor ürün hatalı ise

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…