Y Yiğit aa Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Dolapta ürün alacağım ama satıcının ilk satışı benden olacak galiba. Takipçi vb yok güvenle alınır mı? Param Güvende ile?
Dolapta ürün alacağım ama satıcının ilk satışı benden olacak galiba. Takipçi vb yok güvenle alınır mı? Param Güvende ile?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.755 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Aralık 2024 #2 Dolapta ödeme yaptığınızda havuza düşüyor hemen satıcıya ulaşmıyor paranız. Muhtemelen bir sorun yaşamazsınız. Beklediğiniz gibi çıkmazsa iade talebi oluşturursunuz.
Dolapta ödeme yaptığınızda havuza düşüyor hemen satıcıya ulaşmıyor paranız. Muhtemelen bir sorun yaşamazsınız. Beklediğiniz gibi çıkmazsa iade talebi oluşturursunuz.
NiRisai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 1.215 Çözümler 3 15 Aralık 2024 #3 Yiğit aa dedi: Dolapta ürün alacağım ama satıcının ilk satışı benden olacak galiba. Takipçi vb yok güvenle alınır mı? Param Güvende ile? Genişletmek için tıkla... Hiçbir problem olmaz hocam alabilirsiniz. İstemediğiniz-belirtilmeyen tüm deformeleri fotoğraflarsınız iade ederken sorun çıkmaz.
Yiğit aa dedi: Dolapta ürün alacağım ama satıcının ilk satışı benden olacak galiba. Takipçi vb yok güvenle alınır mı? Param Güvende ile? Genişletmek için tıkla... Hiçbir problem olmaz hocam alabilirsiniz. İstemediğiniz-belirtilmeyen tüm deformeleri fotoğraflarsınız iade ederken sorun çıkmaz.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.228 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 15 Aralık 2024 #4 Sıkıntı yok güvenle alım satım yapabilirsiniz. Bizzat satış yaptım öneririm tek sıkıntısı komisyonu fazla...
Sıkıntı yok güvenle alım satım yapabilirsiniz. Bizzat satış yaptım öneririm tek sıkıntısı komisyonu fazla...