E eva 02 Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 394 30 Haziran 2023 #1 Merhaba, Dolap'tan aldığım Logitech DFGT direksiyon setinin güç girişi bir hafta sonra bozuldu. Ürünü iade edebilir miyim? Satıcı, beni başka bir konuda yorum attığım için engellemiş.
Merhaba, Dolap'tan aldığım Logitech DFGT direksiyon setinin güç girişi bir hafta sonra bozuldu. Ürünü iade edebilir miyim? Satıcı, beni başka bir konuda yorum attığım için engellemiş.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 30 Haziran 2023 #2 eva 02 dedi: Merhaba, Dolap'tan aldığım Logitech DFGT direksiyon setinin güç girişi bir hafta sonra bozuldu. Ürünü iade edebilir miyim? Satıcı, beni başka bir konuda yorum attığım için engellemiş. Genişletmek için tıkla... Bunu Dolabın canlı desteğinden net bir şekilde öğrenebilirsiniz fakat iade alabileceğinizi hiç zannetmiyorum. O bir hafta içinde üründen mi yoksa sizden mi kaynaklı bir sorun oluştuğunu kanıtlayabilmek mümkün değil çünkü.
eva 02 dedi: Merhaba, Dolap'tan aldığım Logitech DFGT direksiyon setinin güç girişi bir hafta sonra bozuldu. Ürünü iade edebilir miyim? Satıcı, beni başka bir konuda yorum attığım için engellemiş. Genişletmek için tıkla... Bunu Dolabın canlı desteğinden net bir şekilde öğrenebilirsiniz fakat iade alabileceğinizi hiç zannetmiyorum. O bir hafta içinde üründen mi yoksa sizden mi kaynaklı bir sorun oluştuğunu kanıtlayabilmek mümkün değil çünkü.