afroditparfum Profil sayfası & Dolap.com bu satıcı orijinalinin altında bir fiyata satıyor arkadaşım önermişti ama güvenemedim. İlk başta çakma sandım ama dolap yani sonuçta, ne düşünüyorsunuz?
afroditparfum Profil sayfası & Dolap.com bu satıcı orijinalinin altında bir fiyata satıyor arkadaşım önermişti ama güvenemedim. İlk başta çakma sandım ama dolap yani sonuçta, ne düşünüyorsunuz?
Bunları Şırnak'tada satıyorlardı. Sınırdan geçiriyoruz ayağına. Ama sınırdan geçirme işi felan yalan. Alan arkadaşlarımdan biliyorum. Kokusu kalıcı değildi. Gidip Loris alsan daha fazla kalıcılığı olur.
Set Parfüm Kozmetik şikayet, iletişim, Set Parfüm Kozmetik yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Set Parfüm Kozmetik için yazılan t...
Gümrük malı diye bir şey olmaz. Koca koca firmalar gümrükte malzeme bırakmaz Zaten şişelerin hepsinin arkasında tester diye yazıyor, yazmıyorsa sıkıntı vardır o parfüm değil kimyasaldır.