Ebolas Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 14 Temmuz 2022 #1 Elden bir türlü satamadım. Dolap üzerinden satmanın güvenli bir yolu var mı? Ürün laptop. Son düzenleme: 14 Temmuz 2022
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 14 Temmuz 2022 #2 Ebolas dedi: Elden bir türlü satamadım. Dolap üzerinden satmanın güvenli bir yolu var mı? Ürün laptop. Genişletmek için tıkla... Paketlerken en ince detayına kadar video çekin, bantları video çekin ve kargoya verirken verdiğiniz hali video çekin.
Ebolas dedi: Elden bir türlü satamadım. Dolap üzerinden satmanın güvenli bir yolu var mı? Ürün laptop. Genişletmek için tıkla... Paketlerken en ince detayına kadar video çekin, bantları video çekin ve kargoya verirken verdiğiniz hali video çekin.
Ebolas Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 14 Temmuz 2022 #3 tii dedi: Paketlerken en ince detayına kadar video çekin, bantları video çekin ve kargoya verirken verdiğiniz hali video çekin. Genişletmek için tıkla... Peki cihazı açıp hard disk ve RAM'i çalıp öyle iade ederse?
tii dedi: Paketlerken en ince detayına kadar video çekin, bantları video çekin ve kargoya verirken verdiğiniz hali video çekin. Genişletmek için tıkla... Peki cihazı açıp hard disk ve RAM'i çalıp öyle iade ederse?
Trinityseven0 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 348 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri X79 Anakart Xeon E5 2689 2.6 GHZ işlemci 500W PSU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı, Youtuber, Sosyal Medya Yöneticisi. 14 Temmuz 2022 #4 Ebolas dedi: Peki cihazı açıp hard disk ve RAM'i çalıp öyle iade ederse? Genişletmek için tıkla... Cihaz açıkken de çek. dolap ekibine gösterirsin. Tabii yardımcı olurlarsa.
Ebolas dedi: Peki cihazı açıp hard disk ve RAM'i çalıp öyle iade ederse? Genişletmek için tıkla... Cihaz açıkken de çek. dolap ekibine gösterirsin. Tabii yardımcı olurlarsa.
Ebolas Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 14 Temmuz 2022 #5 Trinityseven0 dedi: Cihaz açıkken de çek. dolap ekibine gösterirsin. Tabii yardımcı olurlarsa. Genişletmek için tıkla... En iyisi yine elden satmak o zaman.
Trinityseven0 dedi: Cihaz açıkken de çek. dolap ekibine gösterirsin. Tabii yardımcı olurlarsa. Genişletmek için tıkla... En iyisi yine elden satmak o zaman.
Trinityseven0 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 348 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri X79 Anakart Xeon E5 2689 2.6 GHZ işlemci 500W PSU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı, Youtuber, Sosyal Medya Yöneticisi. 14 Temmuz 2022 #6 Ebolas dedi: En iyisi yine elden satmak o zaman. Genişletmek için tıkla... Ben de o tarz sitelere yüklüyorum ama ödemeyi EFT ile alacağım. Bir yandan komisyon kesiliyor onun yerine karşımdakine indirim yaparak EFT ile ödeme almayı tercih ediyorum.
Ebolas dedi: En iyisi yine elden satmak o zaman. Genişletmek için tıkla... Ben de o tarz sitelere yüklüyorum ama ödemeyi EFT ile alacağım. Bir yandan komisyon kesiliyor onun yerine karşımdakine indirim yaparak EFT ile ödeme almayı tercih ediyorum.