E Enis Kuzu Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Dolap uygulamasında bulduğum Kyrie 4 ayakkabıyı almak istiyorum. İade edebilme şansımız varmış. 1.350 TL'ye güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Dolap uygulamasında bulduğum Kyrie 4 ayakkabıyı almak istiyorum. İade edebilme şansımız varmış. 1.350 TL'ye güvenilir mi?
kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Enis Kuzu dedi: İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Dolap uygulamasında bulduğum Kyrie 4 ayakkabıyı almak istiyorum. İade edebilme şansımız varmış. 1.350 TL'ye güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... “Ayakkabı kaynaklı sorun varsa” Ayrıca dolapta iade sistemi yok.
Enis Kuzu dedi: İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. link.dolap.com Dolap uygulamasında bulduğum Kyrie 4 ayakkabıyı almak istiyorum. İade edebilme şansımız varmış. 1.350 TL'ye güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... “Ayakkabı kaynaklı sorun varsa” Ayrıca dolapta iade sistemi yok.
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #3 kvncwp dedi: Ayrıca dolapta iade sistemi yok. Genişletmek için tıkla... Bal gibin var. Ailemdeki tum kadinlar dolaptan alisveris yapiyor, begenmedikleri/kirik/bozuk urun cikinca geri yolluyorlar.
kvncwp dedi: Ayrıca dolapta iade sistemi yok. Genişletmek için tıkla... Bal gibin var. Ailemdeki tum kadinlar dolaptan alisveris yapiyor, begenmedikleri/kirik/bozuk urun cikinca geri yolluyorlar.
kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 becy dedi: Bal gibin var. Ailemdeki tum kadinlar dolaptan alisveris yapiyor, begenmedikleri/kirik/bozuk urun cikinca geri yolluyorlar. Genişletmek için tıkla... Ürün geldikten sonra onaylama/reddetme sistemi var öyle geri gönderilebiliyor sadece onun da 1 gün içersinde olması gerekmekte.
becy dedi: Bal gibin var. Ailemdeki tum kadinlar dolaptan alisveris yapiyor, begenmedikleri/kirik/bozuk urun cikinca geri yolluyorlar. Genişletmek için tıkla... Ürün geldikten sonra onaylama/reddetme sistemi var öyle geri gönderilebiliyor sadece onun da 1 gün içersinde olması gerekmekte.
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 Bir sekilde var iste. 1 gun olunca iade sayilmiyor mu
kvncwp Femtopat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 becy dedi: Bir sekilde var iste. 1 gun olunca iade sayilmiyor mu Genişletmek için tıkla... Belki 2 gün sonra pişman olacak?
becy dedi: Bir sekilde var iste. 1 gun olunca iade sayilmiyor mu Genişletmek için tıkla... Belki 2 gün sonra pişman olacak?
Diegla Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 529 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #7 kvncwp dedi: Belki 2 gün sonra pişman olacak? Genişletmek için tıkla... Ürünü teslim alamadım diyip 1 hafta kadar uzatabilir açıkçası .
kvncwp dedi: Belki 2 gün sonra pişman olacak? Genişletmek için tıkla... Ürünü teslim alamadım diyip 1 hafta kadar uzatabilir açıkçası .
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #8 14 gun iade suresi olan yerlerde belki 16 gun sonra pisman olacak?
Murat Çelebi Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 314 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri DDR 4 8 GB RAM,NVİDİA MX230 EKRAN KARTI,İNTEL CORE İ5 1035G1 CPU Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikerliği 18 Ekim 2023 #9 Reis aldın mı nasıl memnun kaldıysan bende almayı düşünüyorum.
S Sepultura44 Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #10 Merhaba hocam ürünü aldınmı orjinalmidir bende almayı düşünüyorum bu satıcıdan güvenilirliği nasıl