Dolaptaki makerpax satıcısı güvenilir mi?

M1sterXeq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ,figür almak istiyorum. Dolap'ta bu satıcıya denk geldim. Sizce güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam alıcı koruma hizmeti ile alın.
24 saat içerisinde ürünü iade etme hakkınız oluyor.

He o zaten otomatik değil mi hocam benim korkum figür görüntüdeki gibi gelmezse diye.

Hocam dediğim gibi ürün açıklamada ve görüntüdeki gibi neyse öyle olması lazım iade edebilirsiniz alıcı koruma hizmeti ile kendinizi garantiye alırsınız ama isterseniz dolap müşteri hizmetlerinede danışabilirsiniz ben dolap uygulamasından laptop aldım çok memnun kaldım.

Hocam Instagram'da falan bayağı güvenilir duruyorlar ben bir figür aldım Gardrops'tan kaziklandim Gardrops da iade yapmadı boşa param gitti o yüzden korkuyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20241130_155009_426.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20241202_104135.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 23
Hocam Instagram'da falan bayağı güvenilir duruyorlar ben bir figür aldım Gardrops'tan kaziklandim Gardrops da iade yapmadı boşa param gitti o yüzden korkuyorum.

Hocam Trendyol'da satıcı ürün satıyor oradanda alabilirsiniz direk iade edebilirsiniz oradan
Ben Trendyol'dan kulaklık almıştım sol tarafından az ses gelmeye başladı 3 ay sonra iadem kabul oldu.

Hocam Trendyol'da satıcı ürün satıyor oradanda alabilirsiniz direk iade edebilirsiniz oradan.
Ben Trendyol'dan kulaklık almıştım sol tarafından az ses gelmeye başladı 3 ay sonra iadem kabul oldu.

Hocam iki katı fiyat farkı oluyor dolapta 400 Trendyol'da 850.

Hocam Trendyol'da satıcı ürün satıyor oradanda alabilirsiniz direk iade edebilirsiniz oradan.

Yanlış yazmışım aldığımdan 3 ay sonra ürün sorun çıkarmaya başladı almamdan 3 ay sonra sorun çıkarmasına rağmen iadem kabul oldu.

Hocam iki katı fiyat farkı oluyor dolapta 400 Trendyol'da 850.

Hocam o zaman dediğim gibi dolap müşteri hizmetleriyle konuşun figur almayı düşündüğünüzü belirtin görseldeki gibi gelmezse iade edebilecek misiniz sorun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…