Dolaptaki satıcıya güvenilir mi?

yyuksel

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Dolap üzerinden bir hoodie beğendim. Normalde Shopier üzerinden satılıyor ama sınırlı ürün oldugu için stoku kalmamış ben de marka sahibini buldum. Elinde kalan 2 ürünü dolaptan 600 liraya ilana koymuş. Bana dedi ki ilanı 16 liraya satın alırsın 550 lirayı ibana gönderirsin dedi. Sizce güvenmeli miyim? Parayı gönderdikten sonra siparişi iptal etmeyeceğinden nasıl emin olabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Dolap üzerinden bir hoodie beğendim. Normalde Shopier üzerinden satılıyor ama sınırlı ürün oldugu için stoku kalmamış ben de marka sahibini buldum. Elinde kalan 2 ürünü dolaptan 600 liraya ilana koymuş. Bana dedi ki ilanı 16 liraya satın alırsın 550 lirayı ibana gönderirsin dedi. Sizce güvenmeli miyim? Parayı gönderdikten sonra siparişi iptal etmeyeceğinden nasıl emin olabilirim?

Dolandırılırsın söyleyeyim ben.

Sonra siparişi iptal etmeyeceğinden nasıl emin olabilirim?

Olamazsın. Fakat bu yöntem de az kullanılan bir yöntem değil. 600 TL'ye satın alırsan satıcıya 500 TL'den az bir para gider. O yüzden IBAN'a göndermeni istemiştir. Tabii bu durumda dolandırılma şansın da var. Satıcı yorumlarına bakabilirsin varsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı