Dolaptan 2. el ürün almak güvenilir mi?

Ayigiterdoga

Hectopat
Daha fazla  
Dolap uygulamasından 2. el ürün almak guvenilir mi? Sıkıntı cikarsa para bizde mi kalıyor Param Güvende gibi?

İade etme seçeneğiniz var ama iade gerekçesi sunup satıcının onaylaması gerekiyor. Satıcı karşı çıkabiliyor ve kim haklı olduğunu kanıtlarsa iade işlemi ona göre gerçekleşiyor.

Zamanında bir ürün almıştım bu uygulama üzerinden ve iade durumunuda yaşadım.
Bildiğim kadarıyla ürün teslim alındıktan sonra iade mevzusu tamamen satıcının keyfine kalmış bir durum. Eğer ki siz ürünü almaktan vazgeçer ve ürün kargoya verilmiş olsa bile, ürün teslim edilemezse eğer, uygulama ürün teslim edilemediği için iadeyi kolaylaştırıyor. Hatta birebir bu durumu yaşadım ve peşine de ücret iademi aldım.
Ancak ürünü teslim aldıktan sonra keyfi iadeler kabul edilmiyor diye biliyorum ancak kusurlu ürün gelirse uygulama araya girer mi emin değilim. Bu arada, ürün ikinci else eğer hiç tüketici hayem heyetine güvenmeyin çünkü bu kurum ikinci el ürünlerde, alıcıya bir hak talebi sunmuyor bilginiz olsun.
Yani bir ürünü almadan önce iade konusunda dikkatli olun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…