Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar 2 tshırt aldım ancak bir adeti göndermiş eksik göndermiş. İade vs veya nasıl bir yol izlemeliyim?
Merhaba arkadaşlar 2 tshırt aldım ancak bir adeti göndermiş eksik göndermiş. İade vs veya nasıl bir yol izlemeliyim?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.755 Makaleler 1 Çözümler 38 20 Eylül 2024 #2 İade edebilirsin.
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 20 Eylül 2024 #3 Alıcıyı koruyan bir sistem, iade edebilirsiniz.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2024 #4 Rob dedi: Alıcıyı koruyan bir sistem, iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tek şansım iade galiba teslim almadım mı diyeceğim iade kısmı nerede gözüküyor?
Rob dedi: Alıcıyı koruyan bir sistem, iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tek şansım iade galiba teslim almadım mı diyeceğim iade kısmı nerede gözüküyor?
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 20 Eylül 2024 #5 Bilgici1 dedi: Tek şansım iade galiba teslim almadım mı diyeceğim iade kısmı nerede gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine bağlanın hocam onlar yardımcı olur. Orda çıkan yazıları tam bilmiyorum ondan dolayı canlı desteğe yazmanız en iyisi olur.
Bilgici1 dedi: Tek şansım iade galiba teslim almadım mı diyeceğim iade kısmı nerede gözüküyor? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerine bağlanın hocam onlar yardımcı olur. Orda çıkan yazıları tam bilmiyorum ondan dolayı canlı desteğe yazmanız en iyisi olur.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2024 #6 Rob dedi: Müşteri hizmetlerine bağlanın hocam onlar yardımcı olur. Orda çıkan yazıları tam bilmiyorum ondan dolayı canlı desteğe yazmanız en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Pişman olmuş adres ver göndereyim diyor napayım?
Rob dedi: Müşteri hizmetlerine bağlanın hocam onlar yardımcı olur. Orda çıkan yazıları tam bilmiyorum ondan dolayı canlı desteğe yazmanız en iyisi olur. Genişletmek için tıkla... Pişman olmuş adres ver göndereyim diyor napayım?
Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 21 Eylül 2024 #7 Bilgici1 dedi: Pişman olmuş adres ver göndereyim diyor napayım? Genişletmek için tıkla... Pişman olmuş derken, bu nasıl satıcı? İade edin en iyisi hocam.
Bilgici1 dedi: Pişman olmuş adres ver göndereyim diyor napayım? Genişletmek için tıkla... Pişman olmuş derken, bu nasıl satıcı? İade edin en iyisi hocam.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.440 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2024 #8 Rob dedi: Pişman olmuş derken, bu nasıl satıcı? İade edin en iyisi hocam. Genişletmek için tıkla... İade edeceğim yarın tekrar al diyor almayacağım da.
Rob dedi: Pişman olmuş derken, bu nasıl satıcı? İade edin en iyisi hocam. Genişletmek için tıkla... İade edeceğim yarın tekrar al diyor almayacağım da.