Dolap'tan ekran kartı almak

lsaml

Hectopat
Daha fazla  
Dolaptan 3800 TL'ye XFX RX 6600 alacağım. KGF tam fakat bilgisayarına sığmadığı için test yapamıyormuş. Ben de test edip sorun olursa geri gönderirim dedim kabul etti. Güvenilir olur mu sizce?

Dolaptan 3800 TL'ye XFX RX 6600 alacağım. Kgf tam fakat bilgisayarına sığmadığı için test yapamıyormuş. Ben de test edip sorun olursa geri gönderirim dedim kabul etti. Güvenilir olur mu sizce?

Güvenilir geldi bana siz yine de kargo gelince videoya falan çekinde.

İfadeler: BmJ
Dolaptan 3800 TL'ye XFX RX 6600 alacağım. Kgf tam fakat bilgisayarına sığmadığı için test yapamıyormuş. Ben de test edip sorun olursa geri gönderirim dedim kabul etti. Güvenilir olur mu sizce?

Kasaya sığmadı bana çok inandırıcı gelmedi. 3 fanlı ekran kartı olsa anlardım ama 2 fanlı ekran kartı nasıl sığmıyor?

Dolaptan 3800 TL'ye XFX RX 6600 alacağım. KGF tam fakat bilgisayarına sığmadığı için test yapamıyormuş. Ben de test edip sorun olursa geri gönderirim dedim kabul etti. Güvenilir olur mu sizce?
Ödemeyi onaylamadığın sürece para havuzda kalıyor galiba.

Ufak kart zaten hangi kasaya sığmıyor? Aklıma yatmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…