lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #21 FrezX34 dedi: Hocam benim de kafam karıştı kasaya sığmamışda olabilir bilemiyorum karar sizin. Genişletmek için tıkla... Hocam ölçülere baktım Sapphire ile XFX cidden farklıymış ve bu kasaya sığmaz gibi geldi bana, test edin iade edersiniz beğenmezseniz diyor, ki satıcı için daha endişe verici bu olay parça çalınıp geri gönderilme olayı olabileceğinden bence.
FrezX34 dedi: Hocam benim de kafam karıştı kasaya sığmamışda olabilir bilemiyorum karar sizin. Genişletmek için tıkla... Hocam ölçülere baktım Sapphire ile XFX cidden farklıymış ve bu kasaya sığmaz gibi geldi bana, test edin iade edersiniz beğenmezseniz diyor, ki satıcı için daha endişe verici bu olay parça çalınıp geri gönderilme olayı olabileceğinden bence.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 17 Kasım 2022 #22 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2022 #23 neqetria dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam olumlu sonuçlananlar da var, umarım ben de şanslılardan olurum
neqetria dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam olumlu sonuçlananlar da var, umarım ben de şanslılardan olurum
TockPro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #24 Aldınız mı hocam? Ürüne ne oldu? Sağlam mıdır bozuk mudur?
lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #25 TockPro dedi: Aldınız mı hocam? Ürüne ne oldu? Sağlam mıdır bozuk mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü aldım, Furmark testini de yapıp danıştım sonuçlar gayet iyiymiş, şu an herhangi bir sorun yok kullanıyorum.
TockPro dedi: Aldınız mı hocam? Ürüne ne oldu? Sağlam mıdır bozuk mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam ürünü aldım, Furmark testini de yapıp danıştım sonuçlar gayet iyiymiş, şu an herhangi bir sorun yok kullanıyorum.
TockPro Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 439 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #26 Hayırlı olsun hocam. 22.10.3 kurmayı unutmayın güzel çalışıyor.
lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #27 TockPro dedi: Hayırlı olsun hocam. 22.10.3 kurmayı unutmayın güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ilk iş onu kurmak çok teşekkür ederim hocam.
TockPro dedi: Hayırlı olsun hocam. 22.10.3 kurmayı unutmayın güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ilk iş onu kurmak çok teşekkür ederim hocam.