R Rifmon Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 611 22 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar malum bayram geldi elime para geçti önceden de biriktirdiğim vardı. 1K'ya dolaptan elektronik saat alsam sizce bozuk falan çıkar mı? Bozuk saat falan çıkma ihtimali varsa bir şey olur mu yani alabiliri miyim dolaptan saat?
Arkadaşlar malum bayram geldi elime para geçti önceden de biriktirdiğim vardı. 1K'ya dolaptan elektronik saat alsam sizce bozuk falan çıkar mı? Bozuk saat falan çıkma ihtimali varsa bir şey olur mu yani alabiliri miyim dolaptan saat?
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 22 Nisan 2023 #2 Kontrol edin ve öyle alın. Ama sarı siteden param güvende ile almak daha iyi. Dolapta böyle hizmet var mı bilmiyorum.
Kontrol edin ve öyle alın. Ama sarı siteden param güvende ile almak daha iyi. Dolapta böyle hizmet var mı bilmiyorum.
R Rifmon Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 611 22 Nisan 2023 #3 443595 dedi: Kontrol edin ve öyle alın. Ama sarı siteden Param Güvende ile almak daha iyi. Dolapta böyle hizmet var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Orada da geliyor kontrol ediyorsunuz sikintisizsa adam paraya gidiyor
443595 dedi: Kontrol edin ve öyle alın. Ama sarı siteden Param Güvende ile almak daha iyi. Dolapta böyle hizmet var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Orada da geliyor kontrol ediyorsunuz sikintisizsa adam paraya gidiyor