Dolap'tan iPhone 11 Pro Max alınır mı?

Fatih100

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Dolap'tan ikinci el iPhone 11 Pro Max alınır mı? Yurt içi garantili.

İkinci el ürünler internetten alınmasını doğru bulmuyorum, herhangi bir sorunda ikinci el olduğu için satıcı haklı bulunacaktır. En mantıklısı telefon bayilerinden ikinci el almaktır.

Merhaba. Dolap'tan ikinci el iPhone 11 Pro Max alınır mı? Yurt içi garantili.
Hem evet hem hayır. IMEI işi telefonları internetten almayı uzaklaştırmaya başladı. Bilindik sitelerde bile IMEI klonlama o kadar çok artmış ki şok oldum, hatta 4 gün önce forumda böyle bir konuda açıldı. Telefon konusunda direkt alın diyemem fakat farklı elektronik eşya alınabilir iade ve ürünü onaylayarak para aktarma gibi yöntemleri olduğu için.

İade ve ürünü onaylayarak para aktarma tamamen satıcıyı koruyor sadece. 12 saat içerisinde onaylamazsan direkt para karşı tarafa geçiyor. Dolap'ta iade etmek gibi bir imkan yok. Dolap'ın anlaşmalarında yazmaktadır.

İade konusunda tecrübem olmuştu, fakat ürüne göre farklı işliyor olabilir prosedür. Satıcı iadeyi kabul etmeyince, sıkıntılar çoğalıyor, destek ise sorun çözmede tamamen şansınıza bağlı %50 si memnun %50 si memnun değil. Ortası yok, arkadaşa telefonu oradan alamsını bende tavsiye etmiyorum.

Yok ürün garantili güvenli ödeme sistemiyle alacaktım
Hiç fark etmez. Farklı kutuda farklı ürün gönderir kutuyu açana kadar fark etmezsin bile. Maalesef başıma geldi. Buluştuğum sırada kontrolleri yaparken fark etmiştim. Tabii ki son tercih senin.

İkinci el telefon elden ve tercihen karşılıklı sözleşme yapılarak alınır. Dolandırılırsın demiyorum ama dolap veya param güvende dolandırıcılık için çok yatkın yöntemler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…