neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 15 Mart 2023 #1 Dolap'tan Mizar MZ60 alacağım ama güvenemiyorum dolandırıcılık vs olursa diye, kaç gün iade hakkımız var? Baktığım ilanlar bunlar: İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. dolap.com Son 2 satıcıdan sonuncusunda Gigastone adlı RAM ilandaydı şimdi aynı fotoğrafla bir üstündeki satıcı ilan açmış o yüzden pek güvenemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2023
Dolap'tan Mizar MZ60 alacağım ama güvenemiyorum dolandırıcılık vs olursa diye, kaç gün iade hakkımız var? Baktığım ilanlar bunlar: İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. dolap.com İkinci El Kıyafet Online AlıÅveriÅ Sitesi & Dolap.com Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da. dolap.com Son 2 satıcıdan sonuncusunda Gigastone adlı RAM ilandaydı şimdi aynı fotoğrafla bir üstündeki satıcı ilan açmış o yüzden pek güvenemedim.
sergun Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 666 Çözümler 7 15 Mart 2023 #2 Bir sorun yaşamanız halinde Dolap iade hakkı sunuyor. Alabilirsiniz.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 15 Mart 2023 #3 Alınır, Mizar MZ60 güzel bir klavye. Bir sorun yaşarsanız Dolap iade hakkı sunmakta.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 15 Mart 2023 #4 Son 2 satıcıdan şüphelendim biraz.