syrewxd02
Picopat
Hocam tıkladım da dolabın kendi mailinden geldi tıklamasam ne olabilir?Beraberinde Link varsa, sakın tıklama.
Önemli bir şey değildir umarımBöyle bir işlemde bulunmadıysan göz ardı edebilirsin.
Siteleri Kopyalayabiliyorlar. Dikkatli olun, bilgi paylaşmayın.Hocam tıkladım da dolabın kendi mailinden geldi tıklamasam ne olabilir?
Önemli bir şey değildir umarım
Hocam ama fotoğrafta isim soyisim her şey yazıyor kafam karıştı tc ye kadar yazıyor.Siteleri Kopyalayabiliyorlar. Dikkatli olun, bilgi paylaşmayın.
Şu sıralar en yaygın yöntem. "-Yanlışlık olmuş kusura bakmayın, kargoyu iptal edelim Ürün iptali yapalım diyip arıyorlar ve size kod göndereceğiz " diyorlar. O kodu verince geçmiş olsun.
SPF, DKIM, DMARC Kayıtlarını Atlatma (Spoofing) yöntemi ile resmi hesaptan geliyor gibi gözüken phishing saldırıları olabiliyor.Hocam tıkladım da dolabın kendi mailinden geldi tıklamasam ne olabilir?
Önemli bir şey değildir umarım
Sızdırılan verilerden veritabanı yapılıyor. Hani şu panelciler var ya... Zaten gerçek bilgilerini kullanarak, inanmanı sağlayarak kandırıyorlar.Hocam ama fotoğrafta isim soyisim her şey yazıyor kafam karıştı tc ye kadar yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.