Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #11 CYBER SHADOW dedi: Dolap ta 28 satışım var bozuk olduğunu bildiğim halde cihazın bilmiyormuş numarası yaptığım bile oldu alan aldı tabii gene orası ayrı dikkat etmek lazım böyle şeylere. Siz siz olun dikkatli olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz jelatinli açılmamış olduğu için aldım
CYBER SHADOW dedi: Dolap ta 28 satışım var bozuk olduğunu bildiğim halde cihazın bilmiyormuş numarası yaptığım bile oldu alan aldı tabii gene orası ayrı dikkat etmek lazım böyle şeylere. Siz siz olun dikkatli olun lütfen. Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz jelatinli açılmamış olduğu için aldım
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 2 Mayıs 2023 #12 Linics dedi: Hocam cihaz jelatinli açılmamış olduğu için aldım Genişletmek için tıkla... Kanka bende bir PS 2 vardı bozuk durumu belirsiz kabloları yok diye ilana koydum aldılar benim suçum yok ki.
Linics dedi: Hocam cihaz jelatinli açılmamış olduğu için aldım Genişletmek için tıkla... Kanka bende bir PS 2 vardı bozuk durumu belirsiz kabloları yok diye ilana koydum aldılar benim suçum yok ki.
iPunch Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #13 Dolapta bildiğim kadarıyla ürünü aldıktan sonra sen onay verince para karşıya gidiyor. Bir sıkıntı yaşarsan para karşı tarafa gitmiyor.
Dolapta bildiğim kadarıyla ürünü aldıktan sonra sen onay verince para karşıya gidiyor. Bir sıkıntı yaşarsan para karşı tarafa gitmiyor.
Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #14 Aldım inşALLAH düzgün gelir.
iPunch Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 342 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #15 Linics dedi: Aldım inşALLAH düzgün gelir. Genişletmek için tıkla... Geldikten sonra bi denersin baktın sıkıntı var hemen iade yaparsın. Gelen ürün arızalı çıktı dersin ilgilenirler.
Linics dedi: Aldım inşALLAH düzgün gelir. Genişletmek için tıkla... Geldikten sonra bi denersin baktın sıkıntı var hemen iade yaparsın. Gelen ürün arızalı çıktı dersin ilgilenirler.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 2 Mayıs 2023 #16 Geldikten sonra jelatini, açıldığını belli eden stickerı ve IMEI'leri kontrol etmeyi unutma.
M MrRaymondReddington Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 6 31 Mayıs 2023 #17 Linics dedi: Aldım inşallah düzgün gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün elinize geçti mi acaba? Ve nasıl memnun musunuz? Ben de dolap üzerinden almak istiyorum.
Linics dedi: Aldım inşallah düzgün gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam ürün elinize geçti mi acaba? Ve nasıl memnun musunuz? Ben de dolap üzerinden almak istiyorum.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #18 Linics dedi: Realme GT 2 Pro alacağım sıfır. Alıcının profili iyi. 60'dan fazla satış yapmış. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
Linics dedi: Realme GT 2 Pro alacağım sıfır. Alıcının profili iyi. 60'dan fazla satış yapmış. Sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
Linics Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2023 #19 MrRaymondReddington dedi: Hocam ürün elinize geçti mi acaba? Ve nasıl memnun musunuz? Ben de dolap üzerinden almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım sıkıntısız elime geçti.
MrRaymondReddington dedi: Hocam ürün elinize geçti mi acaba? Ve nasıl memnun musunuz? Ben de dolap üzerinden almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım sıkıntısız elime geçti.
M MrRaymondReddington Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 6 31 Mayıs 2023 #20 Linics dedi: Hocam aldım sıkıntısız elime geçti. Genişletmek için tıkla... Peki memnun musunuz, öneriyor musunuz? Ben de almak istiyorum 14 bin TL bandında ilanlar.
Linics dedi: Hocam aldım sıkıntısız elime geçti. Genişletmek için tıkla... Peki memnun musunuz, öneriyor musunuz? Ben de almak istiyorum 14 bin TL bandında ilanlar.