Dolap'tan ucuz kargo gönderilir mi?

h1ve

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar kargolayacağım ve kargo fiyatı yaklaşık 1000TL, daha önce dolap uygulamasından ucuza ürün satıp kargo olarak başka bir şey gönderenleri duymuştum. Yapanlar var mı, işe yarıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Sahibinden Param Güvende'yle yapılabilir.
Param Güvende ile 10 desi üzeri gönderilemiyor. Bu arada ben sadece kargolamaktan bahsediyorum. Ürünü Dolap aracılığıyla satınca fazlaca komisyon ödüyorsunuz.

Param Güvende ile 10 desi üzeri gönderilemiyor. Bu arada ben sadece kargolamaktan bahsediyorum. Ürünü Dolap aracılığıyla satınca fazlaca komisyon ödüyorsunuz.

Dolaptan satıp başka yerden kargolarsan parayı alamazsın. Gardrops'a bak bir de.

Dolaptan satıp başka yerden kargolarsan parayı alamazsın. Gardrops'a bak bir de.
Şimdi şöyle: ben alıcının adresini girdiğim diğer hesabımdan kendi öylesine koyduğum ürünümü satın alacağım, sonrasında asıl hesabımdan satışa koyduğum ürün yerine bilgisayarımı kargolayacağım. Hem alıcıya ulaşmış olacak hem normal kargodan az ödeyeceğim. Yani planım bu şekilde, zaten dolabın verdiği kargo kodunu kullanacağım ki fiyat uygun olsun.

Bilmiyorum hocam büyük ihtimal patlayacak bir şey, kargoyu vermeye gittiğinizde kod veriyorsunuz sattığınız şey telefon kılıfı diyelim kocaman pc götüreceksin olmaz. O kadarını düşünmüşlerdir.

Ürünü satışa koyarken kargo boyutunu soruyorlar. 6 desi ve üzeri için tek bir seçenek var. Yani telefon olduğunu söyleyip bilgisayar göndermiyorsunuz.

Genelde dolap ban atıyor bu yönteme. Ben zamanında 28 kilo çadır göndermiştim 30 liraya Denenebilir ancak ilanı inandırıcı yapın. Örneğin, bozuk bilgisayar kasası diyin ve 100TL yazın, bu şekilde ban ihtimaliniz azalır diye tahmin ediyorum

Alıcının ve satıcının IP adresleri kullanarak, alıcı-gönderici-kargo(zaten input) illerini aşağı yukarı kestiremiyor mu bu trendyol ? Ban yeme ihtimali yok mu ?

Ayrıca 1000TL kargo bana fazla geldi. Otobüse bilet kesip yollasanız daha ucuz gider.

Gitmişken de gezer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…