Bir ülkenin batması o kadar kolay değil ayrıca şuanda iyi veya kötü bir yönetim var halen ve şuan ki sisteme göre her şey bu yönetimin ağzından çıkacak lafa bakıyor dediğiniz gibi iç savaş çıkması muhtemel değil. Ülkenin halen en yüksek oy oranı halen yönetimden yana.
Bir ülkenin batması o kadar kolay değil ayrıca şu anda iyi veya kötü bir yönetim var halen ve şu anki sisteme göre her şey bu yönetimin ağzından çıkacak lafa bakıyor dediğiniz gibi iç savaş çıkması muhtemel değil. Ülkenin halen en yüksek oy oranı halen yönetimden yana.
Ülkenin batması tabii ki kolay değil hocamda böyle oynak bir kura hiçbir ülke dayanamaz. Gelişi güzel bir sistemle yönetiliyoruz kimse çıkıp şöyle bir politika izleyeceğiz diye bir şey anlatmıyor. Kendi vatandaşını sefil yaşatmaya zorlayarak dışarıdan sıcak para akmasını beklemek ne kadar zekice bilmiyorum. %90 bu sistem tutmaz ve hep beraber batarız %10 sistem tutar ve herkesi ayakta alkışlarız. Sen 1-2 ay sonra gör milleti daha yeni zamlar yansımadı bile.