Dolar 2021'de kaç olur?

• Konuyu başlatan lnote
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 4.396

lnote

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler arkadaşlar. Ben de biliyorum dolar konularından bıktığınızı çünkü ben de bıktım ama kişisel bir sorum var, lütfen linçlemeyin. Şu an elimde tam 1400 TL nakit para var. Bu parayı dolara mı euroya mı yatırmalıyım ve eğer dolara yatırırsam yıl başı kaç olarak, euroya yatırırsam yılbaşı kaç olarak alırım tahmininizce? Şu an anlık olarak 00.04 30.10.2020 dolar 8,29, Euro 9,68. Tavsiye ve tahminleriniz için şimdiden sağ olun, iyi forumlar.

Not: Sterlin de önerebilirsiniz, pek bir bilgim yok o konuda.

İyi günler arkadaşlar. Ben de biliyorum dolar konularından bıktığınızı çünkü ben de bıktım ama kişisel bir sorum var, lütfen linçlemeyin. Şu an elimde tam 1400 TL nakit para var. Bu parayı dolara mı euroya mı yatırmalıyım ve eğer dolara yatırırsam yıl başı kaç olarak, euroya yatırırsam yılbaşı kaç olarak alırım tahmininizce? Şu an anlık olarak 00.04 30.10.2020 dolar 8,29, Euro 9,68. Tavsiye ve tahminleriniz için şimdiden sağ olun, iyi forumlar.

Not: Sterlin de önerebilirsiniz, pek bir bilgim yok o konuda.
Euro daha güvenilir bir döviz olacaktır diye düşünüyorum. Tahmini bir rakam vermek çok zor çok hareketli. Yarın 50 lira bile olabilir :D

Ben olsam altına yatırırdım en güvenlisi o şu an. 1400 lira ile yatırım yapsan da getirisi olmaz. Yüzde 5 arttırsan 70 liraya denk geliyor. Alım gücü de her geçen gün düşüyor zaten. Altın alarak en azından paranın alım gücünü koruyabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı