4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 23 Haziran 2023 #61 AKP şuan iyi yönetse ideolijisi umrumda deil hemen veririm radikal bir parti taraftarı değilim hangisi ülkemizin lehine davranıyorsa ona veririm (Şuanlık yok gibi)
AKP şuan iyi yönetse ideolijisi umrumda deil hemen veririm radikal bir parti taraftarı değilim hangisi ülkemizin lehine davranıyorsa ona veririm (Şuanlık yok gibi)
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #62 646148 dedi: Bana kalsa ülke de cami de olmamalı klise de. Ben ateistim ben 9 da ezan duymak zorunda mıyım ülkenin dini yoksa kardeşim? Genişletmek için tıkla... Duymak istemiyorsan gideceksin. Çoğunluk müslüman.
646148 dedi: Bana kalsa ülke de cami de olmamalı klise de. Ben ateistim ben 9 da ezan duymak zorunda mıyım ülkenin dini yoksa kardeşim? Genişletmek için tıkla... Duymak istemiyorsan gideceksin. Çoğunluk müslüman.
Oxy_GeN Decapat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #63 646148 dedi: Geliyor kardeşim işte, imamları atadık meclise HÜDA PAR soktuk, LGBT yürüşleri yasaklandı. Siz uyuyun daha. Genişletmek için tıkla... Ne uyuması ne yapabiliriz ülkenin yüzde 52'si mutlu demek ki yapacak bir şey yok.
646148 dedi: Geliyor kardeşim işte, imamları atadık meclise HÜDA PAR soktuk, LGBT yürüşleri yasaklandı. Siz uyuyun daha. Genişletmek için tıkla... Ne uyuması ne yapabiliriz ülkenin yüzde 52'si mutlu demek ki yapacak bir şey yok.
kylami Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #64 Kyrie Irving dedi: Erdoğana verenler pişman mıdır? Bilmem. Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun.
Kyrie Irving dedi: Erdoğana verenler pişman mıdır? Bilmem. Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Haziran 2023 #65 Kyrie Irving dedi: Duymak istemiyorsan gideceksin. Çoğunluk müslüman. Genişletmek için tıkla... Gidemiyorum araplar sağ olsun.
Kyrie Irving dedi: Duymak istemiyorsan gideceksin. Çoğunluk müslüman. Genişletmek için tıkla... Gidemiyorum araplar sağ olsun.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 1 Çözümler 14 23 Haziran 2023 #66 646148 dedi: Geliyor kardeşim işte, imamları okullara atadık, meclise Hüda-par soktuk, LGBT yürüşleri yasaklandı. Siz uyuyun daha. Genişletmek için tıkla... LGBT yürüyüşlerinin yasaklanması daha çok din ile değil de terör ile alakalı.
646148 dedi: Geliyor kardeşim işte, imamları okullara atadık, meclise Hüda-par soktuk, LGBT yürüşleri yasaklandı. Siz uyuyun daha. Genişletmek için tıkla... LGBT yürüyüşlerinin yasaklanması daha çok din ile değil de terör ile alakalı.
Oxy_GeN Decapat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #67 Kyrie Irving dedi: Erdoğana verenler pişman mıdır? Bilmem. Genişletmek için tıkla... Ne pişmanlığı akıllanmaz bunlar hala CHP'nin vatanı böleceğini düşünüyorlar.
Kyrie Irving dedi: Erdoğana verenler pişman mıdır? Bilmem. Genişletmek için tıkla... Ne pişmanlığı akıllanmaz bunlar hala CHP'nin vatanı böleceğini düşünüyorlar.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Haziran 2023 #68 Turkish Delight dedi: LGBT yürüyüşlerinin yasaklanması daha çok din ile değil de terör ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Laik ülke de protesto serbest, ama LGBT yürüyüş yapamıyor nedense.
Turkish Delight dedi: LGBT yürüyüşlerinin yasaklanması daha çok din ile değil de terör ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Laik ülke de protesto serbest, ama LGBT yürüyüş yapamıyor nedense.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 23 Haziran 2023 #69 Turkish Delight dedi: LGBT yürüyüşlerinin yasaklanması daha çok din ile değil de terör ile alakalı. Genişletmek için tıkla... LGBT'nin ülkeye katkısı yok zaten üyelerinin çoğu işsiz boş varlık. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
Turkish Delight dedi: LGBT yürüyüşlerinin yasaklanması daha çok din ile değil de terör ile alakalı. Genişletmek için tıkla... LGBT'nin ülkeye katkısı yok zaten üyelerinin çoğu işsiz boş varlık.
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #70 Oxy_GeN dedi: Ne uyuması ne yapabiliriz ülkenin yüzde 52'si mutlu demek ki yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Mutlu değil. Cahil. Daha dünyayı görmemişler.
Oxy_GeN dedi: Ne uyuması ne yapabiliriz ülkenin yüzde 52'si mutlu demek ki yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Mutlu değil. Cahil. Daha dünyayı görmemişler.