SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 20 Mart 2024 #91 Şebnem Ferah dedi: Bunu yazmak için biraz geç kalmadın mı? Genişletmek için tıkla... Öne çıkarmaktan güncel yorum gibi görünüyor.
Şebnem Ferah dedi: Bunu yazmak için biraz geç kalmadın mı? Genişletmek için tıkla... Öne çıkarmaktan güncel yorum gibi görünüyor.
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #92 "Ölülere üzülme Harry, yaşayanlara üzül. En çok da Türkiye'de pardon sevgisiz yaşayanlara üzül." Dumbledore.
"Ölülere üzülme Harry, yaşayanlara üzül. En çok da Türkiye'de pardon sevgisiz yaşayanlara üzül." Dumbledore.
vocalliser Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 566 Çözümler 7 5 Nisan 2025 #93 Asil_X dedi: "Ölülere üzülme harry, yaşayanlara üzül. En çok da Türkiye'de pardon sevgisiz yaşayanlara üzül." Dumbledore. Genişletmek için tıkla... "Pardon Sevgisi" önemli geçen gerçekten. "Pardon Sevgisiz" çok insan gördüm. Bir de "patron sevgisi" var ama o başka konu...
Asil_X dedi: "Ölülere üzülme harry, yaşayanlara üzül. En çok da Türkiye'de pardon sevgisiz yaşayanlara üzül." Dumbledore. Genişletmek için tıkla... "Pardon Sevgisi" önemli geçen gerçekten. "Pardon Sevgisiz" çok insan gördüm. Bir de "patron sevgisi" var ama o başka konu...
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 5 Nisan 2025 #94 Dolar 37,99 TL. Google verisinden aldım. Dün güncellenmiş. Hafta başı bakalım kaç olacak...