Dolar 50 TL olur mu?

Yaklaşık olarak iki üç gündür dilencilik yapıyorum 20 TL topladım 5 TL'ye bir kafede küp şeker yiyorum 15 TL'ye noodle aldım elimdeki telefon dede yadigarı.

Konuşmayı sürdürmek istemiyorum. Taraf tutar gibi ekonominin iyi olduğunu savunup gerçekleri göz ardı ediyorsunuz.
Hocam konuya şöyle bir göz gezdirirken kendimi mesaj atarken buldum öncelikle bunu söyleyeyim. Öncelikle 12k bir insana şu ekonomide yeter diyen adamların forumda bulunması bence üzücü bir durum. Yani asgari ücret 11k ve bu da yoksulluk sınırının epey bir altında ve bu maaşla geçinmek bana göre ve çoğu insana göre de zor. Yani demek istediğim, pek takmayın hocam.

Burada bizlere 1000 veriyorlar. Siz orada 12000 alıyorsun daha ne istiyorsun?

Burada bizlere 1000 veriyorlar. Siz orada 12000 alıyorsun daha ne istiyorsun?

Dayı sorun şurada Madrid'de yaşıyorsun ve Türkiye için yorum yapıyorsun bir sus Allah aşkına amacın bana ban yedirtmekse çok az kaldı.

Dayı sorun şurada Madrid'de yaşıyorsun ve Türkiye için yorum yapıyorsun bir sus Allah aşkına amacın bana ban yedirtmekse çok az kaldı.
Şimdi sen olaya para miktarı konusunda bakıyorsan 1000 ile çarpacak olursak bu sayıyla önüne 27k'ya yakın bir fiyat düşer ve sen Türkiye'ye gelsen burada krallar gibi yaşarsın 12k'ya nazaran.

Son düzenleme:
Madrid'de yaşadığı için böyle söylemiyor gerçekleri anlatıyor.

Hocam hangi oyunun kırılmasını istiyorsunuz diye bir konun altına hepsinin yazmışınız sadece gülüyorum.

Dayı'ya söyle bunu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…