Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 15 Şubat 2021 #31 Luuks dedi: Coin alacaktım, 18 yaşından küçük olduğum için alamadım, babam da kimlik kartının fotoğrafını atmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Paribu kullanabilirsin. T.C numarası isteniyor.
Luuks dedi: Coin alacaktım, 18 yaşından küçük olduğum için alamadım, babam da kimlik kartının fotoğrafını atmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Paribu kullanabilirsin. T.C numarası isteniyor.
OsmanArda Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #32 Luuks dedi: Coin alacaktım, 18 yaşından küçük olduğum için alamadım, babam da kimlik kartının fotoğrafını atmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Güvenilir olan yerlerden alınırda kyc onayımı öyle bir şey var onu yapamadan geçemiyorsun. Her şeyini istiyorlar. Roux dedi: Paribu kullanabilirsin. T.C numarası isteniyor. Genişletmek için tıkla... Bakıyorlar 18 yaşından küçükse vermiyorlar maalesef.
Luuks dedi: Coin alacaktım, 18 yaşından küçük olduğum için alamadım, babam da kimlik kartının fotoğrafını atmak istemiyor. Genişletmek için tıkla... Güvenilir olan yerlerden alınırda kyc onayımı öyle bir şey var onu yapamadan geçemiyorsun. Her şeyini istiyorlar. Roux dedi: Paribu kullanabilirsin. T.C numarası isteniyor. Genişletmek için tıkla... Bakıyorlar 18 yaşından küçükse vermiyorlar maalesef.
SpiderMan64 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 1.742 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #33 Yaşasın sonunda dolar 6 oldu.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 15 Şubat 2021 #34 RamazanQs dedi: Dolar artık yalan oldu en iyisi Bitcoin her türlü kar edersin ne kadar paran var ise o kadar kar ediyorsun Genişletmek için tıkla... Bir şey ne kadar yükseliyorsa bir anda düşer bir şey ne kadar düşüyorsa o kadar da yükselir bu bütün kurlar için geçerli.
RamazanQs dedi: Dolar artık yalan oldu en iyisi Bitcoin her türlü kar edersin ne kadar paran var ise o kadar kar ediyorsun Genişletmek için tıkla... Bir şey ne kadar yükseliyorsa bir anda düşer bir şey ne kadar düşüyorsa o kadar da yükselir bu bütün kurlar için geçerli.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 15 Şubat 2021 #35 Fatih A dedi: Ne güzel fırsat işte. İlerde 10'u da görür 15'i de. Şimdiden alın derim, dursun kenarda. Yatırım tavsiyesi değildir. Genişletmek için tıkla... Yatırım Tavsiyesi yapmadan, Yatırım Tavsiyesi yapmak. Sanki İnsepşın
Fatih A dedi: Ne güzel fırsat işte. İlerde 10'u da görür 15'i de. Şimdiden alın derim, dursun kenarda. Yatırım tavsiyesi değildir. Genişletmek için tıkla... Yatırım Tavsiyesi yapmadan, Yatırım Tavsiyesi yapmak. Sanki İnsepşın
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 15 Şubat 2021 #36 Roux dedi: Paribu kullanabilirsin. T.C numarası isteniyor. Genişletmek için tıkla... Bilmem, bir daha ki harçlığımı öyle alabilirim belki.
Roux dedi: Paribu kullanabilirsin. T.C numarası isteniyor. Genişletmek için tıkla... Bilmem, bir daha ki harçlığımı öyle alabilirim belki.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 4 Çözümler 20 15 Şubat 2021 #37 7.36 iken dolar aldım aptal gibi. Zaten ne zaman dolar alsam, düşüyor dolar. Artık sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim.
7.36 iken dolar aldım aptal gibi. Zaten ne zaman dolar alsam, düşüyor dolar. Artık sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 15 Şubat 2021 #38 SpiderMan64 dedi: Yaşasın sonunda dolar 6 oldu. Genişletmek için tıkla... İroni olarak kabul ediyorum ve tepkim şudur.
SpiderMan64 dedi: Yaşasın sonunda dolar 6 oldu. Genişletmek için tıkla... İroni olarak kabul ediyorum ve tepkim şudur.
RamazanQs Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #39 shocktroop dedi: Bir şey ne kadar yükseliyorsa bir anda düşer bir şey ne kadar düşüyorsa o kadar da yükselir bu bütün kurlar için geçerli. Genişletmek için tıkla... Evet ama yarın öbür gün doların 15 TL olma ihtimali de var 6 TL'ye falan düşme ihtimali de var o mantığa göre her türlü risk alıyorsun kur işinde.
shocktroop dedi: Bir şey ne kadar yükseliyorsa bir anda düşer bir şey ne kadar düşüyorsa o kadar da yükselir bu bütün kurlar için geçerli. Genişletmek için tıkla... Evet ama yarın öbür gün doların 15 TL olma ihtimali de var 6 TL'ye falan düşme ihtimali de var o mantığa göre her türlü risk alıyorsun kur işinde.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 15 Şubat 2021 #40 Sapphire1525 dedi: 7.36 iken dolar aldım aptal gibi. Zaten ne zaman dolar alsam, düşüyor dolar. Artık sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Biz ailecek ne var ne yok dolara yatırdık 4 TL iken 2000 dolar mı ne o kadar yatırdık ev alacağımız paradan dahi kısmayı planlıyor babam eğer artıp düşerse gene. Ama dediğim gibi artıcak bu.
Sapphire1525 dedi: 7.36 iken dolar aldım aptal gibi. Zaten ne zaman dolar alsam, düşüyor dolar. Artık sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Biz ailecek ne var ne yok dolara yatırdık 4 TL iken 2000 dolar mı ne o kadar yatırdık ev alacağımız paradan dahi kısmayı planlıyor babam eğer artıp düşerse gene. Ama dediğim gibi artıcak bu.