S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.683 Makaleler 13 Çözümler 20 15 Şubat 2021 #41 Sapphire1525 dedi: 7.36 iken dolar aldım aptal gibi. Zaten ne zaman dolar alsam, düşüyor dolar. Artık sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Yaza 10'u bulur ama. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sapphire1525 dedi: 7.36 iken dolar aldım aptal gibi. Zaten ne zaman dolar alsam, düşüyor dolar. Artık sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Yaza 10'u bulur ama. Yatırım tavsiyesi değildir.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 15 Şubat 2021 #42 shocktroop dedi: Ama dediğim gibi artıcak bu. Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiyesi vermeyin hocam. Sıkıntı çıkar.
shocktroop dedi: Ama dediğim gibi artıcak bu. Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiyesi vermeyin hocam. Sıkıntı çıkar.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.194 Çözümler 5 Yer Marineford 15 Şubat 2021 #43 Dolar düşse ne olur fiyatlar düşüyor mu sanki?
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 15 Şubat 2021 #44 RamazanQs dedi: Evet ama yarın öbür gün doların 15 TL olma ihtimali de var 6 TL'ye falan düşme ihtimali de var o mantığa göre her türlü risk alıyorsun kur işinde. Genişletmek için tıkla... Aynen işte risk o ama Bitcoin daha riskli çünkü dolar önceden politik olaylarla düşecek mi yoksa artacak mı haberini veriyor. Bitcoin bir anda düşüp artabiliyor.
RamazanQs dedi: Evet ama yarın öbür gün doların 15 TL olma ihtimali de var 6 TL'ye falan düşme ihtimali de var o mantığa göre her türlü risk alıyorsun kur işinde. Genişletmek için tıkla... Aynen işte risk o ama Bitcoin daha riskli çünkü dolar önceden politik olaylarla düşecek mi yoksa artacak mı haberini veriyor. Bitcoin bir anda düşüp artabiliyor.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 15 Şubat 2021 #45 Sapphire1525 dedi: 7.36 iken dolar aldım aptal gibi. Zaten ne zaman dolar alsam, düşüyor dolar. Artık sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Biraz daha alın hocam . (Yatırım tavsiyesi değildir)
Sapphire1525 dedi: 7.36 iken dolar aldım aptal gibi. Zaten ne zaman dolar alsam, düşüyor dolar. Artık sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim. Genişletmek için tıkla... Biraz daha alın hocam . (Yatırım tavsiyesi değildir)
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 1 15 Şubat 2021 #46 Dolar alan ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dolar alan ben. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 15 Şubat 2021 #47 379401 dedi: Yatırım Tavsiyesi yapmadan, Yatırım Tavsiyesi yapmak. Sanki İnsepşın Genişletmek için tıkla... Hocam çaktırmayın.
379401 dedi: Yatırım Tavsiyesi yapmadan, Yatırım Tavsiyesi yapmak. Sanki İnsepşın Genişletmek için tıkla... Hocam çaktırmayın.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 15 Şubat 2021 #48 İmperceptible dedi: Dolar düşse ne olur fiyatlar düşüyor mu sanki? Genişletmek için tıkla... Harbi sanırım en iyi yorum bu olur bence.
İmperceptible dedi: Dolar düşse ne olur fiyatlar düşüyor mu sanki? Genişletmek için tıkla... Harbi sanırım en iyi yorum bu olur bence.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 15 Şubat 2021 #49 Bizim Türk milleti dolar arttı diye, fındığa ekmeğe makarnaya zam yapar. Ama indimi tık yok.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 15 Şubat 2021 #50 379401 dedi: Yatırım Tavsiyesi yapmadan, Yatırım Tavsiyesi yapmak. Sanki İnsepşın Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiyesinden dava yiyen var mı acaba? İmperceptible dedi: Dolar düşse ne olur fiyatlar düşüyor mu sanki? Genişletmek için tıkla... Uzun vadede düşer.
379401 dedi: Yatırım Tavsiyesi yapmadan, Yatırım Tavsiyesi yapmak. Sanki İnsepşın Genişletmek için tıkla... Yatırım tavsiyesinden dava yiyen var mı acaba? İmperceptible dedi: Dolar düşse ne olur fiyatlar düşüyor mu sanki? Genişletmek için tıkla... Uzun vadede düşer.