Zaten hayatta hep şansız bir insandım ama artık tamamen eminim. Dolar aldığım günün hemen ertesi düştü bir de. Ben artık murphy kanunlarına inanıyorum. Yoksa başka açıklaması yok. İki kere dolar aldım. İkisinde de aynısı oldu.
Bir kehanet var ne zaman ki forumda dolar konusu açılmaz olmuş ya da dolar car curt oldu diye açılmaz ise ülke ekonomisi tam anlamıyla bağımsız olmuş ve değer kazanmış olacaktır.
Artık çoğu şey Euro'dan satılıyor. Yani mesela benim bildiğim ekran kartları da Euro'dan satılıyor (yanlışım varsa rezil etmeyin lütfen.) Diye biliyorum.
Ondan ziyade hocam doların uzun bir süre düşük fiyatlarda sabit kalmalı diğer türlü adam 10 dolardan alıp dolar düştü diye 7 dolara satmaz ve bundan dolayı herkes 10 dolardan satıyor diye 6 dolara alan adam da 10 dolara satıyor.