Dolar 6 TL olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PC toplayacağım onun için 2 gündür doları sık sık takip ediyorum ve 7.40'dan 7.07 oldu. Sizce dolar 6 olur mu, merak ediyorum. Olursa ekran kartı vb fiyatlara etki eder mi?

Amcanız teyzenize dönüşebilir mi? Kısacası mümkün değil bence.

Yalnızca bilgisayar bileşenleri fiyatları değil diğer teknolojik ürünlerinde fiyatlarını düşeceğini sanmıyorum, fazla heveslenmemek gerek.
Gerek fırsatçılar gerek miningciler sayesinde ekran kartları aşşağı inmez bir daha fiyat olarak.
Üstelik her geçen hafta yeni yeni vergiler geliyor.

PC toplayacağım onun için 2 gündür doları sık sık takip ediyorum ve 7.40'dan 7.07 oldu. Sizce dolar 6 olur mu, merak ediyorum. Olursa ekran kartı vb fiyatlara etki eder mi?
Yerinizde olsam hiç kura göre hareket etmem. Türkiye şartlarında uygun fiyatlı bir ürün varsa alınır. Tek bakacağınız bu olsun.

Ben dolar 7.80 iken bilgisayar aldım, o zaman 3100 TL idi. Şimdi dolar düşmesine rağmen 3600 TL olmuş.

Bence düşşe bile etki etmez.Ethereum gibi kripto paraların değerinin düşmesi lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı