Dolar 6 TL'ye dayandı!

Makaleler
2
Yer
İzmir
Bu açıklamadan önce dolar 5,19 civarındaydı. Şimdi 6 TL'ye geldi. Hani seçimden sonra Dolar düşecekti?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son yükselmede merkez bankasının faiz açıklamasının da etkisi var.

Faizleri biraz düşürse piyasaya az bir para girse belki ufakta olsa canlanma olacak ama maalesef herkes parasını faize yatırmış bekliyor sadece.

Üretim ekonomisi olmadığı için yükseleceği aşikar arkadaşlar. Devlet dışarıdan çok fazla talep edemeyelim diye arabaya ve teknolojik ürünlere vergilendirme yapıyor. Yoksa herkes Mercedes'lere, BMW'lere binecek. Bunu kimse yalanlamasın. Herkes iPhone Xs, P30 Pro, S10+'lar kullanacak.

Üretim olmayan ülkelerde ithalat yapmak para birimini değersizleştirir. Bunu herhangi bir X kişisinin ağzından duymaya gerek olduğunu sanmıyorum.

Ağızdan çıkan sözleri ihraç edemezsiniz. Malları ve hizmetleri ihraç edebilirsiniz. Ve bu mallar, hizmetler ise katma değeri olan şeyler olmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…