Yakuzet Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 290 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #161 Rashmore dedi: Buna "bruh" denebilir. Hocam doğalgaz ticaretini Rusya elinde tutuyor bu coğrafya üzerinde, sizce karşısına Türkiye rakibi çıksa ne yapar? Genişletmek için tıkla... Dostum rakip demedik satıp satmamasından bahsettik. Piyasayı kendimize çekmeyeceğiz ki.
Rashmore dedi: Buna "bruh" denebilir. Hocam doğalgaz ticaretini Rusya elinde tutuyor bu coğrafya üzerinde, sizce karşısına Türkiye rakibi çıksa ne yapar? Genişletmek için tıkla... Dostum rakip demedik satıp satmamasından bahsettik. Piyasayı kendimize çekmeyeceğiz ki.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 8 Ekim 2020 #162 etol4040 dedi: Düşer. Galiba para birimi yükseltmek için para veriliyordu, hastane pahalı. Yani hastane ücretleri ve virüs yüzünden doların artması buraya kadar bence. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam sizin de zihniyet aynı. Teşekkürler.
etol4040 dedi: Düşer. Galiba para birimi yükseltmek için para veriliyordu, hastane pahalı. Yani hastane ücretleri ve virüs yüzünden doların artması buraya kadar bence. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam sizin de zihniyet aynı. Teşekkürler.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 8 Ekim 2020 #163 Bence zirve noktası bu. Eğer dolar yükselirse Trump'a HS atması için paramı Sniper'e veririm.
Isabelle Hectopat Katılım 13 Eylül 2016 Mesajlar 614 Yer CRM 8 Ekim 2020 #164 Bu garip ekonomi sayesinde yaklaşık Euro sayesinde 2 ayda 14000₺ kâr'a geçtim. Üzülmek ile sevinmek arasında gidiyorum.
Bu garip ekonomi sayesinde yaklaşık Euro sayesinde 2 ayda 14000₺ kâr'a geçtim. Üzülmek ile sevinmek arasında gidiyorum.
I isimsizyerli Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 384 Çözümler 3 8 Ekim 2020 #165 etol4040 dedi: Bence zirve noktası bu. Eğer dolar yükselirse Trump'a HS atması için paramı Sniper'e veririm. Genişletmek için tıkla... Doları trump yükseltimyor paramız değer kaybediyor anlayın artık.
etol4040 dedi: Bence zirve noktası bu. Eğer dolar yükselirse Trump'a HS atması için paramı Sniper'e veririm. Genişletmek için tıkla... Doları trump yükseltimyor paramız değer kaybediyor anlayın artık.
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.450 Çözümler 9 8 Ekim 2020 #166 Caner Uncu dedi: Yıl sonuna 8 lira bekliyordum ancak daha erken olacak. Genişletmek için tıkla... Ekim sonu görürüz 8.
Caner Uncu dedi: Yıl sonuna 8 lira bekliyordum ancak daha erken olacak. Genişletmek için tıkla... Ekim sonu görürüz 8.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 8 Ekim 2020 #167 etol4040 dedi: Bence zirve noktası bu. Eğer dolar yükselirse Trump'a HS atması için paramı Sniper'e veririm. Genişletmek için tıkla... Trump ne alaka ya? O adama şükretmeniz gerekiyor.
etol4040 dedi: Bence zirve noktası bu. Eğer dolar yükselirse Trump'a HS atması için paramı Sniper'e veririm. Genişletmek için tıkla... Trump ne alaka ya? O adama şükretmeniz gerekiyor.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 8 Ekim 2020 #168 etol4040 dedi: Bence zirve noktası bu. Eğer dolar yükselirse Trump'a HS atması için paramı Sniper'e veririm. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam zaten parayı Trump yükseltiyor, eli mouse'ta takılı kalmış son dönemde fazla yükseldi bir el atın.
etol4040 dedi: Bence zirve noktası bu. Eğer dolar yükselirse Trump'a HS atması için paramı Sniper'e veririm. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam zaten parayı Trump yükseltiyor, eli mouse'ta takılı kalmış son dönemde fazla yükseldi bir el atın.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 8 Ekim 2020 #169 Dolar yükselirse bütün ülke toplanıp protesto yaparız.
I isimsizyerli Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 384 Çözümler 3 8 Ekim 2020 #170 Rashmore dedi: Doğru hocam zaten parayı trump yükseltiyor, eli Mouse'ta takılı kalmış son dönemde fazla yükseldi bir el atın. Genişletmek için tıkla... Bizde CS. GO oynuyorduk HS atarız(!)
Rashmore dedi: Doğru hocam zaten parayı trump yükseltiyor, eli Mouse'ta takılı kalmış son dönemde fazla yükseldi bir el atın. Genişletmek için tıkla... Bizde CS. GO oynuyorduk HS atarız(!)