I isimsizyerli Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 384 Çözümler 3 8 Ekim 2020 #181 Bir gün dolar düşecek 1 TL olacak sonra bir ses gelecek "oğlum kalk ekmek alda gel"...
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 8 Ekim 2020 #182 isimsizyerli dedi: Bir gün dolar düşecek 100 TL olacak sonra bir ses gelecek "oğlum kalk ekmek al da gel"... Genişletmek için tıkla... Sonra 4 tane çuvalı sırtlanıp gideceksin.
isimsizyerli dedi: Bir gün dolar düşecek 100 TL olacak sonra bir ses gelecek "oğlum kalk ekmek al da gel"... Genişletmek için tıkla... Sonra 4 tane çuvalı sırtlanıp gideceksin.
I isimsizyerli Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 384 Çözümler 3 8 Ekim 2020 #183 Tyrant dedi: Sonra 4 tane çuvalı sırtlanıp gideceksin. Genişletmek için tıkla... Sonra karşılığında 50 TL kazanacaksın bir çikolata alıyorsun sonra bir baktın donun yok.
Tyrant dedi: Sonra 4 tane çuvalı sırtlanıp gideceksin. Genişletmek için tıkla... Sonra karşılığında 50 TL kazanacaksın bir çikolata alıyorsun sonra bir baktın donun yok.
Lian La-Fey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 3.102 Makaleler 18 Çözümler 12 8 Ekim 2020 #184 Haruki Murakami dedi: Hocam o kadar haklısınız ki ne desem boş. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam. Normalde ben bu konularda sadece goygoy yapıldığı için uğramıyorum ancak ülkenin ekonomi bakanı bile dalga geçerken normal karşılıyorum. etol4040 dedi: Konu doların 7.91 olmasıydı, doların nasıl düşeceği değildi. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım değilse? Konu goygoy yapmakta değil ama sabahtan beri aynı şeyi yapıyorsunuz o ne olacak?
Haruki Murakami dedi: Hocam o kadar haklısınız ki ne desem boş. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam. Normalde ben bu konularda sadece goygoy yapıldığı için uğramıyorum ancak ülkenin ekonomi bakanı bile dalga geçerken normal karşılıyorum. etol4040 dedi: Konu doların 7.91 olmasıydı, doların nasıl düşeceği değildi. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım değilse? Konu goygoy yapmakta değil ama sabahtan beri aynı şeyi yapıyorsunuz o ne olacak?
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 8 Ekim 2020 #185 isimsizyerli dedi: Sonra karşılığında 50 TL kazanacaksın bir çikolata alıyorsun sonra bir baktın donun yok. Genişletmek için tıkla... Abartmayın.
isimsizyerli dedi: Sonra karşılığında 50 TL kazanacaksın bir çikolata alıyorsun sonra bir baktın donun yok. Genişletmek için tıkla... Abartmayın.
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ekim 2020 #186 Abicim sterli 10 tl oldu
feuer Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 171 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Ekim 2020 #187 dolar 1.000.000 olsa ne yazar 6 sıfır atar çözeriz bu sorunu \m/ ......!!!!!!!
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.862 Makaleler 6 Çözümler 137 8 Ekim 2020 #188 Bu konuyu gördükten sonra ekonomik durumuma bakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu konuyu gördükten sonra ekonomik durumuma bakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B berkantteam Kilopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 311 8 Ekim 2020 #189 Ben dolarla ilgilenirim dolar yüksel sinde bir satsak ta kar etsek "Çok beklersiniz"
byte.buster Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.790 Çözümler 22 20 Temmuz 2023 #190 Taptic dedi: Bu konuyu gördükten sonra ekonomik durumuma bakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi gömülüyoruz.
Taptic dedi: Bu konuyu gördükten sonra ekonomik durumuma bakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi gömülüyoruz.