Dolar 7.91 oldu

Benim geleceğim elimden alındı başkalarınınki alınmasın bu uğurda bırak silivriyi idam edilmeye hazırım yeterki gelecek neslin canı yanmasın.

Internette böyle şeyler kolay söyleniyor ama kapına Polis gelse, buyur karakola deseler, abi valla kuzenim yazmış dersin.

1 adet ana isletim sisteminden, 1 adet, sanal makineden çift VPN kullanmadan, hiçbir sey yazma. Çünkü bu sefer ISS kayıtlarından tek VPN'i yine bulma ihtimalleri var diyorum.

Internette böyle şeyler kolay söyleniyor ama kapına Polis gelse, buyur karakola deseler, abi valla kuzenim yazmış dersin.
Emin ol demem bekleriz evime polisleri ben kötü bir şey yazmadım ancak bi şekilde iftira ederler içeri atarlar orası ayrı.

Dolar an itibariye 7.91. Sizce daha da artacak mı? Altından 1 günde 10 TL kar ettim.
Artık bıktım diğer ülkelerin gençleri hayatı yaşıyor eğleniyor. Bir de bize bak keşke başka yerde yaşasam bi ekran kartı 14k nasıl olabilir ya. Başka bir ülkede o ülkenin parası ile (gelişmiş ülkeler) en iyi pc yi toplarsın

Dolar 7.90 olmuş bu zamanda bilgisayar alınmaz.

Hapishanede sırf Ersoğan'a laf attığım için yıllarca dayak yiyip sonunda gardiyanlar tarafından şişlenip oracıkta can çekişerek ölmekten 1000 kat daha iyidir.
Cezaevinde gardiyanlar sizi şişlemezler. Yıllarca dayakta yemezsiniz. Sadece özgürlüğünüzden olursunuz, sevdikleriniz ile acılarını (ölüm, hastalık, vs...) ve mutluluklarını (doğum, düğün, nişan, mezuniyet, vs...) paylaşamazsınız.
Kendi iyiliğiniz için mesajlarınızda dikkat edin, kendisi ile aynı düşünceleri paylaşmıyorum ancak Erdoğan ülkenin cumhurbaşkanıdır. TCK ya göre kendisine hakaret etmek hapis cezasını gerektiren suçtur. Sizin iyiliğiniz için hatırlatmak amaçlı bu mesajı yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…