Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 20 Nisan 2020 #31 Yok mu peki doların 8 olması?
fgunduz090 Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 917 Çözümler 5 Yer Mersin, Mezitli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (yersen) 20 Nisan 2020 #32 Berk ync dedi: Yok mu peki doların 8 olması? Genişletmek için tıkla... Yapma yanarızzz.
ConTroller Hectopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2020 #33 A 10 Thunderbolt ll dedi: Hocam haklısında milletin yetemediği yerde devletin o sektörde iş kurma hakkı var. Biz tu apamıyorsak onlar neden yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Millet corona morona, ABD büyük hasar aldı. Ekonomisi çökecek falan dedi kandık bilgisayar toplamadık. Al sana dolar 7 birkaç haftaya 8, sonra neyse böyle olmayacak der bir bilgisayar alırsam o zaman 2-3 seviyesine iner. Yeter ki kazıklanayım.
A 10 Thunderbolt ll dedi: Hocam haklısında milletin yetemediği yerde devletin o sektörde iş kurma hakkı var. Biz tu apamıyorsak onlar neden yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Millet corona morona, ABD büyük hasar aldı. Ekonomisi çökecek falan dedi kandık bilgisayar toplamadık. Al sana dolar 7 birkaç haftaya 8, sonra neyse böyle olmayacak der bir bilgisayar alırsam o zaman 2-3 seviyesine iner. Yeter ki kazıklanayım.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.715 Makaleler 4 Çözümler 9 20 Nisan 2020 #34 fgunduz090 dedi: Yapma yanarızzz. Genişletmek için tıkla... Yandık zaten yanacağımız kadar.
T Timurozer Ziyaretçi 20 Nisan 2020 #35 Hayır yani sigara alkole zam geleceğine elektronik eşyalara zam geliyor?
ConTroller Hectopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2020 #36 Fenerbahçe son şampiyon olduğunda dolar 2 TL'ydi. Ben de fenerbahçeliydim.
Müzptezel Gyn Centipat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 99 Çözümler 1 20 Nisan 2020 #37 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu hain Trump'a gönderdim yarın dolar 50 kuruş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu hain Trump'a gönderdim yarın dolar 50 kuruş.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 20 Nisan 2020 #38 Virüs bittiğinde 6.30 seviyelerinde kalacağını düşünüyorum. Kenarda dursun bu yorum. Tabii ki teknik bir altyapısı yok.
Virüs bittiğinde 6.30 seviyelerinde kalacağını düşünüyorum. Kenarda dursun bu yorum. Tabii ki teknik bir altyapısı yok.
T Timurozer Ziyaretçi 20 Nisan 2020 #39 ConTroller dedi: Fenerbahçe son şampiyon olduğunda dolar 2 tlydi. Ben de fenerbahçeliydim. Genişletmek için tıkla... Babam 4 sene önce bir söz verdi Fener 4. yıldızı taksin bize forma alacaktı. O yillardan beri bekliyoruz formayı.
ConTroller dedi: Fenerbahçe son şampiyon olduğunda dolar 2 tlydi. Ben de fenerbahçeliydim. Genişletmek için tıkla... Babam 4 sene önce bir söz verdi Fener 4. yıldızı taksin bize forma alacaktı. O yillardan beri bekliyoruz formayı.
can0022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.100 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Plüton 20 Nisan 2020 #40 Dolar düşsede vergilerden anamız ağlıyor İki yerdende yüzümüz gülemiyor.