detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.278 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Mart 2021 #431
Alp Demir Kilopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 1.274 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #432 Gram altın bu artışla 450₺ seviyesini geçer mi ne dersiniz?
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 21 Mart 2021 #433 ArchBtw dedi: Arthur Schopenhauer Genişletmek için tıkla... Benim dediğimle o kadar farklı şeyler ki. Birisi milletine küfür etse sessiz kalmamakla as bayrakları demek aynı şey mi?
ArchBtw dedi: Arthur Schopenhauer Genişletmek için tıkla... Benim dediğimle o kadar farklı şeyler ki. Birisi milletine küfür etse sessiz kalmamakla as bayrakları demek aynı şey mi?
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 21 Mart 2021 #434 thelavuk dedi: Benim dediğimle o kadar farklı şeyler ki. Birisi milletine küfür etse sessiz kalmamakla as bayrakları demek aynı şey mi? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen haklısın derdim. Dürüst olmak gerekirse şuan ediyorum hatta bu durumdan dolayı yine.
thelavuk dedi: Benim dediğimle o kadar farklı şeyler ki. Birisi milletine küfür etse sessiz kalmamakla as bayrakları demek aynı şey mi? Genişletmek için tıkla... Ben şahsen haklısın derdim. Dürüst olmak gerekirse şuan ediyorum hatta bu durumdan dolayı yine.
Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 21 Mart 2021 #435 SHER-LOCKED dedi: Google neden hala 7.20 gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Yarın güncellenecekmiş sanırım.
SHER-LOCKED dedi: Google neden hala 7.20 gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Yarın güncellenecekmiş sanırım.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 21 Mart 2021 #436 Gerçekleşiyor... SHER-LOCKED dedi: Ciddi olamazsın. Yukarıda "Google hala 7.20 gösteriyor." yazmadım farkındaysan. Genişletmek için tıkla... Eski. Google yenilemiyor.
Gerçekleşiyor... SHER-LOCKED dedi: Ciddi olamazsın. Yukarıda "Google hala 7.20 gösteriyor." yazmadım farkındaysan. Genişletmek için tıkla... Eski. Google yenilemiyor.
Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 21 Mart 2021 #437 atestuna1 dedi: Herkes istediğini almayı,yemeyi,içmeyi. İstediği yere gitmek ister. Bunları yapan insan sayısı Türkiye'de neredeyse yok. Sadece zenginler yapıyor bunu. Sen yapabiliyor musun? Üstüne tatile de çıkabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Biz illa ki Türkleri veyahut Türkiye'yi beğenmek, sevmek zorunda değiliz.
atestuna1 dedi: Herkes istediğini almayı,yemeyi,içmeyi. İstediği yere gitmek ister. Bunları yapan insan sayısı Türkiye'de neredeyse yok. Sadece zenginler yapıyor bunu. Sen yapabiliyor musun? Üstüne tatile de çıkabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Biz illa ki Türkleri veyahut Türkiye'yi beğenmek, sevmek zorunda değiliz.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #438 377619 dedi: Gerçekleşiyor... Eki Görüntüle 934088 Genişletmek için tıkla... Kötümü olur hocam hesaplamakla uğraşmayız. Ya ne kadar da düşünceliler hep bizi düşünüyorlar ya.
377619 dedi: Gerçekleşiyor... Eki Görüntüle 934088 Genişletmek için tıkla... Kötümü olur hocam hesaplamakla uğraşmayız. Ya ne kadar da düşünceliler hep bizi düşünüyorlar ya.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.359 Makaleler 8 Çözümler 180 21 Mart 2021 #439 Allah'tan istediklerimi aldım
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 21 Mart 2021 #440 AkaiYoru dedi: Acı gerçek: Avrupalı emekli ihtiyarlar Türkiye' ye tatile geliyor. Genişletmek için tıkla... Bizim namuslu ve şerefli esnafımız onların icabına bakar. atestuna1 dedi: Hocam şak diye ses mi geldi? Yoksa ben mi öyle duydum? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AkaiYoru dedi: Acı gerçek: Avrupalı emekli ihtiyarlar Türkiye' ye tatile geliyor. Genişletmek için tıkla... Bizim namuslu ve şerefli esnafımız onların icabına bakar. atestuna1 dedi: Hocam şak diye ses mi geldi? Yoksa ben mi öyle duydum? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et