AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Mart 2021 #761 Eren AK dedi: Bende fitnesscıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Çok güzel ben de fitness'a başlamayı düşünüyorum da şu aralar maddiyat ve bilgim yetersiz olduğundan başlayamıyorum.
Eren AK dedi: Bende fitnesscıyım hocam. Genişletmek için tıkla... Çok güzel ben de fitness'a başlamayı düşünüyorum da şu aralar maddiyat ve bilgim yetersiz olduğundan başlayamıyorum.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 22 Mart 2021 #762 eth dedi: Akbank 8.6 gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Euro 10.20 Akbank'ta. Şuraya bak ya. Ülkede adam gibi kaynak yok ki piyasayı öğrenelim doğru düzgün.
eth dedi: Akbank 8.6 gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Euro 10.20 Akbank'ta. Şuraya bak ya. Ülkede adam gibi kaynak yok ki piyasayı öğrenelim doğru düzgün.
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 22 Mart 2021 #763 reddline dedi: Paparada 8.46 TL. Genişletmek için tıkla... eth dedi: Akbank 8.6 gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bankalar kendi komisyonunu eklediğinden daha fazla gözükmüyor mu?
reddline dedi: Paparada 8.46 TL. Genişletmek için tıkla... eth dedi: Akbank 8.6 gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bankalar kendi komisyonunu eklediğinden daha fazla gözükmüyor mu?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 22 Mart 2021 #764 Angelic dedi: Bankalar kendi komisyonunu eklediğinden daha fazla gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçen sayfalarda almıştım 9.77 olmuştu.
Angelic dedi: Bankalar kendi komisyonunu eklediğinden daha fazla gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçen sayfalarda almıştım 9.77 olmuştu.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.088 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Mart 2021 #765 reddline dedi: Lütfen şu forumda 2 dakika küfür serbest olsun.Eki Görüntüle 934228 Genişletmek için tıkla... Şerefi 2 paralık olanların hepsi R*E tarafından satın alınmış.
reddline dedi: Lütfen şu forumda 2 dakika küfür serbest olsun.Eki Görüntüle 934228 Genişletmek için tıkla... Şerefi 2 paralık olanların hepsi R*E tarafından satın alınmış.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 22 Mart 2021 #766 Biz ölmüşüz, ağlayanımız yok...
Elysiony Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 1.057 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarih 22 Mart 2021 #767 AyarsıZZ dedi: Çok güzel ben de fitness'a başlamayı düşünüyorum da şu aralar maddiyat ve bilgim yetersiz olduğundan başlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğan Can Polat hocayı takip edebilirsin sosyal medyadan.
AyarsıZZ dedi: Çok güzel ben de fitness'a başlamayı düşünüyorum da şu aralar maddiyat ve bilgim yetersiz olduğundan başlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğan Can Polat hocayı takip edebilirsin sosyal medyadan.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.928 Makaleler 21 Çözümler 30 22 Mart 2021 #768 AyarsıZZ dedi: Çok güzel ben de fitness'a başlamayı düşünüyorum da şu aralar maddiyat ve bilgim yetersiz olduğundan başlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgi çok gerektirmiyor. Orada ki hocalar ne güne duruyor? Onlara sorarsınız. Maddi olarak konuşmak gerekirse, Kırıkkale'de aylığı 70 TL.
AyarsıZZ dedi: Çok güzel ben de fitness'a başlamayı düşünüyorum da şu aralar maddiyat ve bilgim yetersiz olduğundan başlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgi çok gerektirmiyor. Orada ki hocalar ne güne duruyor? Onlara sorarsınız. Maddi olarak konuşmak gerekirse, Kırıkkale'de aylığı 70 TL.
karuB_official Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mart 2021 #769 Hazırlanın. Büyük bir kriz yaşayacağız gibi. Ancak bu seferki 2001'dekinden bile daha büyük.
A atestuna1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2.463 Çözümler 1 22 Mart 2021 #770 Angelic dedi: Bankalar kendi komisyonunu eklediğinden daha fazla gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Şubeye göre değiştiği için komisyon ücreti o yüzden normal sayılar onlar komisyonsuz.
Angelic dedi: Bankalar kendi komisyonunu eklediğinden daha fazla gözükmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Şubeye göre değiştiği için komisyon ücreti o yüzden normal sayılar onlar komisyonsuz.