Dolar 8.20 Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşınız kaçtı hocam?

Bazı haber kanalları döviz akışını aşağı kısımdan kaldırmış deniyor. Buraya yazıldı mı?

Türkiye'de yaşanamayacağını onlar da çok iyi biliyor. Keşke ben de orada çalışıp giden 15 mühendisten biri olsaydım.

Hakettiğim değeri alamayacağım yerde neden yaşayayım ki? Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim rapsberrypi alacağım proje için fiyatlar havada uçuyor, mecbur iptal ediyorum. Vps almam gerekiyor kur arttıkça fiyatlar iyice uçuyor yine alamıyorum paylaşımlı hostingde kısıtlamalarla devam, yaptıklarım anca localhostta kalıyor. Kendimi geliştirmek için neye elimi atsam karşıdan tekme geliyor. E o halde devletin amacı ne? Sarhoş kötü baba figürü gibi beni dövüp elimden sürekli paramı almak mı? Dilden yana sıkıntım yok parayı denkleştirince 3.sene yurtdışında bir okula geçiş yapacağım, hem dünya sıralamasında adam akıllı yeri olan bir yerden mezun olmuş olurum, hem de öğrencilik süresince "insan gibi" yaşamış olurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…