Dolar 8.20 Oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 934295
Twitter dolar hakkında ne düşünüyor diye merak ettim, etmez olsaydım.
Ülkenin genel olarak zihniyet problemi var, Twitter'e girerek anlayabilirsiniz...

Yahu anlamıyorum, Hükümet seni s... seviyor, sen de gidiyorsun adamı destekliyorsun, böyle bir şey olamaz...

Ülkenin genel olarak zihniyet problemi var, Twitter'e girerek anlayabilirsiniz...

Yahu anlamıyorum, Hükümet seni s... seviyor, sen de gidiyorsun adamı destekliyorsun, böyle bir şey olamaz...
Sadece Twitter olsa keşke gerçek hayatta da bu tiplerle karşılaşıyorum tek yumrukla Allah'ına kavuşturmak geliyor içimden.

"Bizden olsun da ne yaparsa yapsın" mantığı hakim çünkü. Aslında bu insanoğlunun doğasında var. Kendi tuttuğu takım çirkeflik yapar savunur, karşısı yapar itiraz eder, kendi çocuğu başkasını rahatsız eder "ne olacak çocuk" der, başkasının çocuğu kendisini rahatsız edince tokat atar. Siyasi görüşler de özünde bu doğrultuda ilerliyor maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…