Morgan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2020 #51 MauroIcardi09 dedi: Evet haklısınız ama bence erken seçime gidilse yerine gelebilecek adaylara bakmalısınız. Yani bilip bilmeden konuşmayalım. Genişletmek için tıkla... Şu an doların yüksek olma sebebi ülkedeki doların eksikliği yurtdışından milyarlarca dolar borç alıp borçla boğarlarsa dolar düşer evet.
MauroIcardi09 dedi: Evet haklısınız ama bence erken seçime gidilse yerine gelebilecek adaylara bakmalısınız. Yani bilip bilmeden konuşmayalım. Genişletmek için tıkla... Şu an doların yüksek olma sebebi ülkedeki doların eksikliği yurtdışından milyarlarca dolar borç alıp borçla boğarlarsa dolar düşer evet.
Dolaroldu8tl Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 804 Makaleler 3 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #52 Bu yüzden bu sistemin hayalini kuruyorum... YENİ SİSTEME GEÇTİM UYGUN SİSTEM XEON 5450 GTX 550 Tİ 120 GB SSD - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 833667846
Bu yüzden bu sistemin hayalini kuruyorum... YENİ SİSTEME GEÇTİM UYGUN SİSTEM XEON 5450 GTX 550 Tİ 120 GB SSD - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 833667846
MauroIcardi09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #53 Dolaroldu8tl dedi: Bu yüzden bu sistemin hayalini kuruyorum... YENİ SİSTEME GEÇTİM UYGUN SİSTEM XEON 5450 GTX 550 Tİ 120 GB SSD - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 833667846 Genişletmek için tıkla... Ben kuramıyorum vergi alırlar diye.
Dolaroldu8tl dedi: Bu yüzden bu sistemin hayalini kuruyorum... YENİ SİSTEME GEÇTİM UYGUN SİSTEM XEON 5450 GTX 550 Tİ 120 GB SSD - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 833667846 Genişletmek için tıkla... Ben kuramıyorum vergi alırlar diye.
3 357909 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 416 23 Ekim 2020 #54 B 52 Stratofortress dedi: Ne kadar erken davranırsanız o kadar iyi olur, 1 Hafta önce topladığım sistemden şuan 600 TL kardayım. Genişletmek için tıkla... Haydi bilgisayar masrafından kaçtın, elektrik masrafından kaçabilecek misin? Reisten kaçılmaz, ne zaman öğreneceksiniz .
B 52 Stratofortress dedi: Ne kadar erken davranırsanız o kadar iyi olur, 1 Hafta önce topladığım sistemden şuan 600 TL kardayım. Genişletmek için tıkla... Haydi bilgisayar masrafından kaçtın, elektrik masrafından kaçabilecek misin? Reisten kaçılmaz, ne zaman öğreneceksiniz .
bonnieatmorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #55 Morgan dedi: Şu an doların yüksek olma sebebi ülkedeki doların eksikliği yurtdışından milyarlarca dolar borç alıp borçla boğarlarsa dolar düşer evet. Genişletmek için tıkla... Dış borç zaten yüksek. Borç bile alınsa fayda etmez artık.
Morgan dedi: Şu an doların yüksek olma sebebi ülkedeki doların eksikliği yurtdışından milyarlarca dolar borç alıp borçla boğarlarsa dolar düşer evet. Genişletmek için tıkla... Dış borç zaten yüksek. Borç bile alınsa fayda etmez artık.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 75 Yer Ankara 23 Ekim 2020 #56 357909 dedi: Haydi bilgisayar masrafından kaçtın, elektrik masrafından kaçabilecek misin? Reisten kaçılmaz, ne zaman öğreneceksiniz . Genişletmek için tıkla... Zararın neresinden dönersek iyidir.
357909 dedi: Haydi bilgisayar masrafından kaçtın, elektrik masrafından kaçabilecek misin? Reisten kaçılmaz, ne zaman öğreneceksiniz . Genişletmek için tıkla... Zararın neresinden dönersek iyidir.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 23 Ekim 2020 #57 Biden gelsin 12 olacak bekle sen.
bonnieatmorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #58 Morgan dedi: Ülkenin ekonomisi şimdi de iyi değil fakat erken seçim isteyenler gerçekten başkası gelince düzeleceğine mi inanıyor 80'ler 90'lar daha bile kötüydü. Genişletmek için tıkla... Değişim şart. Muhalefet gelse daha ne kadar kötüye gidebilir? Zaten perişan halde ekonomi.
Morgan dedi: Ülkenin ekonomisi şimdi de iyi değil fakat erken seçim isteyenler gerçekten başkası gelince düzeleceğine mi inanıyor 80'ler 90'lar daha bile kötüydü. Genişletmek için tıkla... Değişim şart. Muhalefet gelse daha ne kadar kötüye gidebilir? Zaten perişan halde ekonomi.
MauroIcardi09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Ekim 2020 #59 bonnieatmorn dedi: Dış borç zaten yüksek. Borç bile alınsa fayda etmez artık. Genişletmek için tıkla... Borç alınarak borç kapamaya çalışırsak bu olur. bonnieatmorn dedi: Değişim şart. Muhalefet gelse daha ne kadar kötüye gidebilir? Zaten perişan halde ekonomi. Genişletmek için tıkla... Muhalefet değil de şu an akıllarda olan adaylar var. Eğer seçime katılırlarsa ciddi bir yarış olur.
bonnieatmorn dedi: Dış borç zaten yüksek. Borç bile alınsa fayda etmez artık. Genişletmek için tıkla... Borç alınarak borç kapamaya çalışırsak bu olur. bonnieatmorn dedi: Değişim şart. Muhalefet gelse daha ne kadar kötüye gidebilir? Zaten perişan halde ekonomi. Genişletmek için tıkla... Muhalefet değil de şu an akıllarda olan adaylar var. Eğer seçime katılırlarsa ciddi bir yarış olur.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 23 Ekim 2020 #60 MauroIcardi09 dedi: Borç alınarak borç kapamaya çalışırsak bu olur. Genişletmek için tıkla... Aynı Osmanlı'nın çöküş dönemindeki gibi...
MauroIcardi09 dedi: Borç alınarak borç kapamaya çalışırsak bu olur. Genişletmek için tıkla... Aynı Osmanlı'nın çöküş dönemindeki gibi...