Drogba39 Megapat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Dolar almak için en iyi platform neresi? Dolar almayı düşünüyorum, nereden alabilirim?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.825 Çözümler 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 16 Nisan 2025 #2 Drogba39 dedi: Dolar almak için en iyi platform neresi? Dolar almayı düşünüyorum, nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Döviz bürosu diye fiziki bir platform var, onun dışındakilerin hepsi banka v.b - fiziken kontrolünde değil.
Drogba39 dedi: Dolar almak için en iyi platform neresi? Dolar almayı düşünüyorum, nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Döviz bürosu diye fiziki bir platform var, onun dışındakilerin hepsi banka v.b - fiziken kontrolünde değil.
JessinaryRia Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 10 16 Nisan 2025 #3 Drogba39 dedi: Dolar almak için en iyi platform neresi? Dolar almayı düşünüyorum, nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Altın, dolar ve benzeri yatırım araçlarını fiziksel olarak almak daha mantıklı. Hem ekstra komisyon ödemezsin hem de senin kontrolünde olur.
Drogba39 dedi: Dolar almak için en iyi platform neresi? Dolar almayı düşünüyorum, nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Altın, dolar ve benzeri yatırım araçlarını fiziksel olarak almak daha mantıklı. Hem ekstra komisyon ödemezsin hem de senin kontrolünde olur.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.602 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 16 Nisan 2025 #4 Ben Binance ve Mexc üzerinden usdt alıp stake ediyorum. Banka yada döviz bürosundan almadım hiç.
Drogba39 Megapat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #5 JessinaryRia dedi: Altın, dolar ve benzeri yatırım araçlarını fiziksel olarak almak daha mantıklı. Hem ekstra komisyon ödemezsin hem de senin kontrolünde olur. Genişletmek için tıkla... Fiziksel olarak alamıyorum maalesef, şehir dışındayım uzun bir süre o yüzden yanımda taşımak istemiyorum Amiga dedi: Ben Binance ve Mexc üzerinden usdt alıp stake ediyorum. Banka yada döviz bürosundan almadım hiç. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
JessinaryRia dedi: Altın, dolar ve benzeri yatırım araçlarını fiziksel olarak almak daha mantıklı. Hem ekstra komisyon ödemezsin hem de senin kontrolünde olur. Genişletmek için tıkla... Fiziksel olarak alamıyorum maalesef, şehir dışındayım uzun bir süre o yüzden yanımda taşımak istemiyorum Amiga dedi: Ben Binance ve Mexc üzerinden usdt alıp stake ediyorum. Banka yada döviz bürosundan almadım hiç. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler