S Silinen üye 458979 Ziyaretçi 20 Mayıs 2021 #1 Bir miktar param var bunun erimemesi için dolar almak istiyorum. Makas farkı az olan kolay arayüzlü bir site var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
Bir miktar param var bunun erimemesi için dolar almak istiyorum. Makas farkı az olan kolay arayüzlü bir site var mı?
AlbertEnisteniz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #2 Bankalardan alın daha güvenli ve iyi olur ama kur konusuna bir şey diyemem.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Mayıs 2021 #3 Kripto olarak Tether alabilirsiniz.
vbios Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 3.313 Makaleler 4 Çözümler 9 20 Mayıs 2021 #4 Binance TR üzerinden BUSD alabilirsiniz. Dolara endeksli bir coin.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 20 Mayıs 2021 #5 ItsAllGoodman dedi: Kripto olarak Tether alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dolar diyor arkadaş Tether diyorsunuz. Arkadaşlar arkadaş dolar diyor coin demiyor.
ItsAllGoodman dedi: Kripto olarak Tether alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dolar diyor arkadaş Tether diyorsunuz. Arkadaşlar arkadaş dolar diyor coin demiyor.
Taha WRLD Centipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 331 Yer ABD Atlanta Georgia Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teğmen/Polis olmak isteyen bir vatanperver. 20 Mayıs 2021 #6 Silinen üye dedi: Bir miktar param var bunun erimemesi için dolar almak istiyorum. Makas farkı az olan kolay arayüzlü bir site var mı? Genişletmek için tıkla... 1 haftaya TL'yi Dolar yapacağım. Bankaya gitmen daha iyi olur
Silinen üye dedi: Bir miktar param var bunun erimemesi için dolar almak istiyorum. Makas farkı az olan kolay arayüzlü bir site var mı? Genişletmek için tıkla... 1 haftaya TL'yi Dolar yapacağım. Bankaya gitmen daha iyi olur
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #7 Nakit olarak döviz almayın hocam. Paralar tedavülden kalkıyor elinizde kalır. Bankadan alın.
Bilal Karakaya Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #8 Faraenn dedi: Dolar diyor arkadaş Tether diyorsunuz. Arkadaşlar arkadaş dolar diyor coin demiyor. Genişletmek için tıkla... Tether zaten dolardır
Faraenn dedi: Dolar diyor arkadaş Tether diyorsunuz. Arkadaşlar arkadaş dolar diyor coin demiyor. Genişletmek için tıkla... Tether zaten dolardır
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 20 Mayıs 2021 #9 Bilal Karakaya dedi: Tether zaten dolardır Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam kusura bakmayın
Bilal Karakaya dedi: Tether zaten dolardır Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam kusura bakmayın
Bilal Karakaya Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #10 Faraenn dedi: Bilmiyordum hocam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Ne demek, forumun amacı zaten bilgilendirmek
Faraenn dedi: Bilmiyordum hocam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Ne demek, forumun amacı zaten bilgilendirmek