Steam Dolar cüzdan kodu nasıl kullanılır?

0ry_87

Decapat
Daha fazla  
Bir yerden hediye olarak 10 dolar cüdan kodu kazandım. Ama hiçbir şekilde aktif edemiyorum. Bir taktik buldum hesaptan çıkış yapıp VPN açıyoruz sonra geri girdiğimde bir Türkiye seçeneği var bir de Amerika Amerika'yı seçip aktif etmeye çalışıyorum hala alamıyorum. Sıfır bir hesap kurup Amerika'ya bağlanmayı denedim VPN'le VPN kapat diyor falan. Bu kodu kullanabilmemim bir yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Web site uzerinden yap.

cüzdan kodunu satarak hesabına parayı aktarabilirsin. Vpn işleriyle uğraşmak istemiyorum dersen bunu yapmanı tavsiye ederim.

Web site uzerinden yap.
denedim

cüzdan kodunu satarak hesabına parayı aktarabilirsin. Vpn işleriyle uğraşmak istemiyorum dersen bunu yapmanı tavsiye ederim.
nerden satılır falan bilmiyorum zaten cüzdan kodum çalışıyormu ondanda emin değilim buff diye bir uygulamadan kazanmıştım hediye olarak satmayada üşendim

denedim

nerden satılır falan bilmiyorum zaten cüzdan kodum çalışıyormu ondanda emin değilim buff diye bir uygulamadan kazanmıştım hediye olarak satmayada üşendim
ama farklı bi yolu yoksa öyle boş dursun pek umrumda değil zaten

Knk bende buff game kullanıyorum almayı düşünüyorum ama kullanamam heralde sen ne yaptın duruyor mu hâla ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…