Dolar Düşmezse Ne Olur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moralinizi bozmak gibi olmasın ama böyle giderse 5-6 yılda en az 10TL olur.
Şöyle özetliyeyim, "Dolar düşmezse ne olur?" Aklına gelebilecek her kriz.

Sanırım bir tek köylüye bir şey olmaz. Bütün sebzelerimi ekmiştim domatesinden dere otuna kafam rahat. Tavuğum var, keçim var et süt ürünleri de idare eder. Şehirli yoksula belki kriz koyar da köylüyü teğet geçer. Güneş paneli almadım bir sıkıntım o bu arada. Şaka maka bu arada devletin 3 4 yıl israfçı vatandaşa telefon ve araba almayı yasaklaması lazım. Acilen kemer sıkma politikasına gidilmesi lazım. Yukarıdakiler oy kaybından mı korkuyorlar bilmiyorum ama acilen bir şeyler yapılmalı Amerika'ya kafa tutacak ekonomiye ulaştığımız zaman yapmamız lazım bu olayları.

Moralinizi bozmak gibi olmasın ama böyle giderse 5-6 yılda en az 10TL olur.
Şöyle özetliyeyim, "Dolar düşmezse ne olur?" Aklına gelebilecek her kriz.
10 TL olmasi hic de 5-6 yil surmez eger boyle giderse, aslinda durum cok cok daha dramatik.
Surada gunluk yuzdesel degisim:
USD TRY Historical Data - Investing.com

Ornegin bugun %4.87 artmis dolar.
Her gun %4.87 deger kazanirsa, 15 gun sonra dolar 10 TL!
( 5 TL X 1.0487 ^ 15 ≈ 10 TL )

Hocam naptınız siz, daha hazır değildik :/ Denizaşırı bir yerlerdesiniz sanırım.

Kısa vadede yapılacak tek şey ABD ile uzlaşmak dediklerine boyun eğmek. Bu ileride daha mı kötü olur bilemem ama doların yüklemesin bir nedeni de bu, en azından kısa vadede biri çözülür. Hükümet o kadar çok kafa tuttu ki artık geri dönersem tükürdüğü mü yalarım diye düşünüyor sanırım. Ama uzlaşma yoluna giderse sanmıyorum ki vatandaşın karşı çıkacağını.

Hocam naptınız siz, daha hazır değildik :/ Denizaşırı bir yerlerdesiniz sanırım.

Yok, malesef Turkiye'deyim sonbahara kadar.
Hesapta hata yok, gunde %4.87 deger kaybetmesi bir para biriminin katastrofidir. TL bu ay icerisinde 2 defa %4 ten fazla deger kaybetti ayni gun icerisinde. Milletin haberi yok, fena batiyoruz.

(Ustelik daha ayin ortasi bile degil )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…