Dolar hızlı düşüyor

Atiba1903

Picopat
Yeni gelen bakan sayesinde mi bilmiyorum fakat geldiği ilk günde dolar yükselmeye başlamıştı. Fakat akşama doğru inip yükseliyordu. Benim görüşüm yeni gelen bakan kimse doları iyi dengede tutuyor. Yükseldiği anda düşürmesini biliyor gibi. İnşallah böyle devam eder siz de görüşlerinizi belirtebilir misiniz? Doların düşme sebebi nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konular artık tek başlık altında konuşulmalı. Her gün 3-5 tane aynı başlık açılıyor. Sırf bugün 4. konu bu.

Evet, düşüyor. İnşallah da böyle devam eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Damat beceriksizi gittiği için.
1605098492512.png

Oyunu kaybetmemek , baktılar herkes "oy moy yok" yazmaya başladı. O yüzden böyle oldu, millet ekonomi düzeldi oy veririz diye düşünüyor şu anda. Seçim yakın zamanda değil ama millet bıkmıştı artık, halka hizmet için değil de oy almak için yapılıyor bunlar diye düşünüyorum.

Yeni gelen bakan sayesinde mi bilmiyorum fakat geldiği ilk günde dolar yükselmeye başlamıştı. Fakat akşama doğru inip yükseliyordu. Benim görüşüm yeni gelen bakan kimse doları iyi dengede tutuyor. Yükseldiği anda düşürmesini biliyor gibi. İnşallah böyle devam eder siz de görüşlerinizi belirtebilir misiniz? Doların düşme sebebi nedir sizce?
Bu tarz siyasi olaylarda doların düşmesi çok normal. Piyasaya etkisi olan her olay dolayı etkiler (ABD Başkanının tek tweetiyle dolar yükselebiliyor). Geçmiş yıllarda ülkemizde neredeyse her ay terör saldırısı oluyordu patlamalar vs. bu tarz olaylar bile doların yükselişe geçmesine sebep olabiliyor..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı