Dolar hızlı yükseliyor

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Ben bu konuyu açarken dolar 40TL, belki siz bu konuyu ileriki zamanlarda okurken 41-42 TL diye devam edecek. Sonu yok sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurdaki artisin farkli nedenleri var, ama en agir basani politik nedenler, para icin guven ortami yok, para yonetimi bagimsiz degil. Bir de bu ay faiz indirimi bekleniyor, belki onun icin hazirliklar da olabilir onumuzdeki haftalarda.

Hesaplamada kolaylık getiren bu bolluk dönemi kutlu olsun.

Ben bu konuyu açarken dolar 40TL, belki siz bu konuyu ileriki zamanlarda okurken 41-42 TL diye devam edecek. Sonu yok sanırım.

Eki Görüntüle 2529542
Gereksiz bir konu olmuş, hızlı artıyor fakat belirttiğiniz gibi değil. Bir buçuk yılda 30'dan 40'ı anca görmüş. Tabi bu gidişle 50'yi de görür ama yine 2 sene bekleriz gibi.

Hemen düşürmüş reis-i cumhurumuz yaşasın reis! (!)

Dosya Ekleri

• 1751882786289.png
    26,4 KB · Görüntüleme: 38
Gereksiz bir konu olmuş, hızlı artıyor fakat belirttiğiniz gibi değil. Bir buçuk yılda 30'dan 40'ı anca görmüş. Tabi bu gidişle 50'yi de görür ama yine 2 sene bekleriz gibi.
Bir buçuk yılda 30'dan 40ı görmesi sizin için normalse birşey demiyorum, bu bana göre hızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…