Dolar hızlı yükseliyor

Bir buçuk yılda 30'dan 40ı görmesi sizin için normalse bir şey demiyorum, bu bana göre hızlı.

Evet hızlı ama bizim elimizden maalesef bir şey gelmiyor. Oy verdiğimiz adamların yapmaları gerek. Ama bu vakitten sonra asla geriye dönemeyiz. Yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Azrailimizi bekliyoruz.

Hadi sıfır atalım artık. Cebimde 10 TL'de olsa 40TL'ye hamburger yiyebilme hissine değer.
Cahil halkı avutma yöntemi derim geçerim. Zamanında gerekliydi ama tek etkisi hesaplamayı kolaylaştırmak, bir şeyleri ucuz göstermek oldu.

Gereksiz bir konu olmuş, hızlı artıyor fakat belirttiğiniz gibi değil. Bir buçuk yılda 30'dan 40'ı anca görmüş. Tabi bu gidişle 50'yi de görür ama yine 2 sene bekleriz gibi.

İki yıldır yüksek faiz le ve dolar satarak tuttukları kuru yaptıkları hukuksuzluklarla bozdular. Mehmet efendi koltuğa oturduğundan beri bize yüklediği onca vergi zam son bir kaç ayda çöp edildi. Muhalefetin onde gelen isimlerinin içeri alınması bize büyük bir deprem kadar fatura çıkardı. 40 lira hem teknik hem de psikolik bir direnc görevi gördü aylardır, kırılimiyla 50 ye kadar hızlı hareket edecek. Kasa da zaten para yok, erken seçim olması hepimiz için en hayırlısı. Ülkeden yana umudum yok bu arada, şansı olan kurtarsın kendini. Ekonomi değil her şey, bu ülke kültürel olarakta en diplerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…