H Hakankayalar Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 114 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #1 New York'taki arkadaşım bana 20 dolarlık Steam key veya istediğim bir oyunu alacak. Eneba tarzı siteleri araştırdım ama dolar ile alınan oyun anahtarını Türkiye'den kullanabilir miyiz? Veya başka bir öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023
New York'taki arkadaşım bana 20 dolarlık Steam key veya istediğim bir oyunu alacak. Eneba tarzı siteleri araştırdım ama dolar ile alınan oyun anahtarını Türkiye'den kullanabilir miyiz? Veya başka bir öneriniz var mı?
Çözüm Monarch Leviathan 19 Ağustos 2023 Hakankayalar dedi: Evet çok pahalı farkındayım bunu almayacağım zaten örnek olarak gösterdim. Sadece kullanılabilir mi cevap almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... TRY olduğuna göre tabiki de kullanılabilir. Oyun kodu alırken nerelerde etkinleştirilebileceği yazması lazım. Hocam TURKEY yazanlar TR'de etkinleştirilebiliyor.
Hakankayalar dedi: Evet çok pahalı farkındayım bunu almayacağım zaten örnek olarak gösterdim. Sadece kullanılabilir mi cevap almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... TRY olduğuna göre tabiki de kullanılabilir. Oyun kodu alırken nerelerde etkinleştirilebileceği yazması lazım. Hocam TURKEY yazanlar TR'de etkinleştirilebiliyor.
KS KS H Hakankayalar Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 114 Çözümler 1 19 Ağustos 2023 #11 Monarch Leviathan dedi: Hocam bu 20TL'lik cüzdan kodu. Genişletmek için tıkla... Evet çok pahalı farkındayım bunu almayacağım zaten örnek olarak gösterdim. Sadece kullanılabilir mi cevap almak istiyorum. Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Hocam bu 20TL'lik cüzdan kodu. Genişletmek için tıkla... Evet çok pahalı farkındayım bunu almayacağım zaten örnek olarak gösterdim. Sadece kullanılabilir mi cevap almak istiyorum.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.305 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 19 Ağustos 2023 #12 Hakankayalar dedi: Evet çok pahalı farkındayım bunu almayacağım zaten örnek olarak gösterdim. Sadece kullanılabilir mi cevap almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... TRY olduğuna göre tabiki de kullanılabilir. Oyun kodu alırken nerelerde etkinleştirilebileceği yazması lazım. Hocam TURKEY yazanlar TR'de etkinleştirilebiliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Hakankayalar dedi: Evet çok pahalı farkındayım bunu almayacağım zaten örnek olarak gösterdim. Sadece kullanılabilir mi cevap almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... TRY olduğuna göre tabiki de kullanılabilir. Oyun kodu alırken nerelerde etkinleştirilebileceği yazması lazım. Hocam TURKEY yazanlar TR'de etkinleştirilebiliyor.