Steam Dolar kuruna geçmeden önce Teardown alınmalı mı?

Arda Çakal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu zamana kadar hiç indirimsiz oyun almadım. Ya beleş denk getirdim ya da 10-20TL'ye düştüğünde oyun aldım. Şimdi teardown 390TL ve dolar kuruna geçince sanırım daha da pahalı olacak. Steam'de Türkiye için MENA-USD'ye geçileceği yazıyor, biraz araştırdım ve Amerika'daki 70 dolar oyun bizde 23 dolar mı ne olacakmış. Ve bu oyunu yapan şirketin isteğine bağlıymış sanırım. Açıkçası ya beleş ya da indirimli oyun aldığın için şimdi neredeyse 400TL oyuna para vermek bana koyar, hem de bayağı bir koyar. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben bu zamana kadar hiç indirimsiz oyun almadım. Ya beleş denk getirdim ya da 10-20TL'ye düştüğünde oyun aldım. Şimdi teardown 390TL ve dolar kuruna geçince sanırım daha da pahalı olacak. Steam'de Türkiye için MENA-USD'ye geçileceği yazıyor, biraz araştırdım ve Amerika'daki 70 dolar oyun bizde 23 dolar mı ne olacakmış. Ve bu oyunu yapan şirketin isteğine bağlıymış sanırım. Açıkçası ya beleş ya da indirimli oyun aldığın için şimdi neredeyse 400TL oyuna para vermek bana koyar, hem de bayağı bir koyar. Sizce ne yapmalıyım?
Teardown bir süre sonra sıkıyor. Günde sadece kafa dağıtmak için bir oyuna o kadar para verme bence. Başka oyunlara yönel.

Yani oyunun indirim geçmişine baktım, 2023 Mart ayından sonra zamlanmış dolar bazında da. Yani yakın zamanda öyle komik fiyatlarda alma şansınız yok gibi ve Dolar'a geçince de en iyi ihtimalle CIS- USD fiyatları uygulanırsa indirim döneminde oyunun 12.5 USD'ye düşme ihtimali olabilir ki bu da 356 TL demek şu anki kurdan. Zaten 20 Kasım'a kadar 390'ı yakalar öyle bile olsa.

O yüzden oyunu mutlaka almak istiyorsanız 20 Kasım'a kadar bekleyin olur da indirime girerse biraz daha uyguna alırsınız (haftasonu indirimi vs belli olmaz) girmezse de 20 Kasım'da alın geçin.

Paylaşımlı hesaplar nasıl oluyor tam bilmiyorum başkası oynarken ben oynayabiliyor uyum? Bir de oyun hep bendemi kalıyor nasıl oluyor hiç bilmiyorum.
hesap her zaman sende kalıyor. Ve çevrimdışı moda alırsan başkası oynarken sende oynayabilirsin. Sıkıntı olmaz. Ama çevrimdışı moda almazsan ve Remote play kapatmazsan başkaları bilgisayarına bağlanabilir.

Hesap her zaman sende kalıyor. Ve çevrimdışı moda alırsan başkası oynarken sende oynayabilirsin. Sıkıntı olmaz. Ama çevrimdışı moda almazsan ve remote play kapatmazsan başkaları bilgisayarına bağlanabilir.

Nasıl yani her zaman çevrimdışı modda mı kullanmam gerek? Benim Steam de Online oynadığım bir sürü oyun var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı