3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 1 Temmuz 2021 #41 Bumm be dedi: Biliyorum ama Allah'a şirk koşuyor diyor Allah aşkına dolarla Allah'ın ne alakası var bu kitle yüzünden gelişemiyoruz. Genişletmek için tıkla... CB yüzünden Beynini yıkamışlar sanki.
Bumm be dedi: Biliyorum ama Allah'a şirk koşuyor diyor Allah aşkına dolarla Allah'ın ne alakası var bu kitle yüzünden gelişemiyoruz. Genişletmek için tıkla... CB yüzünden Beynini yıkamışlar sanki.
B Bumm be Picopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #42 Sercan Canpolat dedi: Turkey's economy be like Genişletmek için tıkla... Bumm. 389072 dedi: Cb yüzünden beynini yıkamışlar sanki. Genişletmek için tıkla... Meee. 389072 dedi: Cb yüzünden beynini yıkamışlar sanki. Genişletmek için tıkla... Koyunlar için birkaç tane site var sana önerim istersen lazım olur sana ve senin gibileri için.
Sercan Canpolat dedi: Turkey's economy be like Genişletmek için tıkla... Bumm. 389072 dedi: Cb yüzünden beynini yıkamışlar sanki. Genişletmek için tıkla... Meee. 389072 dedi: Cb yüzünden beynini yıkamışlar sanki. Genişletmek için tıkla... Koyunlar için birkaç tane site var sana önerim istersen lazım olur sana ve senin gibileri için.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 1 Temmuz 2021 #43 Bumm be dedi: Bumm. Meee. Koyunlar için birkaç tane site var sana önerim istersen lazım olur sana ve senin gibileri için. Genişletmek için tıkla... Kanka ben burda koyunlara diyorum farkında mısın?
Bumm be dedi: Bumm. Meee. Koyunlar için birkaç tane site var sana önerim istersen lazım olur sana ve senin gibileri için. Genişletmek için tıkla... Kanka ben burda koyunlara diyorum farkında mısın?