Dolar ne zaman düşer ?

Diyelim 2023'te yönetim değişti. Bu yeni gelen yönetim eğer verimli tarım için yatırım yaparsa zerre faydası olmayan şeylere yatırım yapmamaya başlarsa üretim için tam destek verirse ve en önemlisi şu eğitimden bir haber olan eğitim sistemi yeniden doğru şekilde oluşturabilirse en fazla 10 yıl ben 6 yıl diyorum buradan. Ülkede öyle bir potansiyel var ki tarım alanında üretim alanında ama işte ziraat mühendisliği tarım için önemli olan bir meslek olmasına rağmen biz de ziraat mühendisleri hor görülüyorlar. Neden böyle yazdım dersen yerinde durup hiçbir şey yapmazsan doların düştüğünü değil ancak yükseldiğini görürsün.

Onlar biter senin gibiler bitmez. Dış politikaya neden bakmazsın?

*Bakmazsın yazamayan adam bana ne diyor, ampül müsün zoruna gitti direkt atladın? Dış politikaya bak diyorsun Suriye parasının karşısında bile değer kaybetti TL.

Hocam az buçuk piyasa takip eden buna uygun yatırım yapan bir kişi olarak şu süreç artık düşme süreci değil tekrardan tırmanma süreci olacak . 8.50 lere çıkmışken bir düşüş yaşadı zaten bu düşüşten korkup çok dolarını bozan oldu yatırım bekleyenler de dipten dolarları topladı artık yeniden tırmanma dönemi bana kalırsa
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…